#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Mandag 9. november 2020 kl. 17.00 - 19.30
Påmeldingsfrist
Fredag 6. november 2020 kl. 16.00

Bli med på lukket visning med av den mye omtalte dokumentarfilmen om Greta Thunberg. I tillegg kommer klimaforsker Kikki Kleiven og svarer på spørsmål etter visning.

Ingen har hatt større innflytelse på den internasjonale debatten om klimaendringer og miljøpolitikk de siste årene enn Greta Thunberg. På bemerkelsesverdig kort tid har tenåringsjenta fra Sverige blitt frontfigur for en global bevegelse som ønsker handling fremfor bortforklaringer, og som ønsker å stille politikerne til ansvar for den verden de er i ferd med å etterlate til oppvoksende generasjoner. I denne dokumentarfilmen følger vi Thunberg fra hennes første skolestreik til møter med verdensledere.

Kikki Kleiven er klimaforsker ved Bjerknessenteret og en av de beste i landet til å forklare og formidle hva klimakrisen er. Etter visningen blir det en Q&A fra scenen med Kikki.

 

MELD DEG PÅ HER

Arrangeres av:

 

BergenUP er en møteplass for unge under 40 år i næringslivet. Nettverket er tverrfaglig og skal styrke de unges stemme i utviklingen av Bergens næringsliv og dets rammebetingelser.

Vår hovedsponsor er:

Informasjon

Min side
Tid
Mandag 9. november 2020 kl. 17.00 - 19.30
Påmeldingsfrist
Fredag 6. november 2020 kl. 16.00

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}