#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 7. mai 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 6. mai 2019 kl. 10.00

T-Michael og Norwegian Rain har satt Bergen på det internasjonale motekartet med sine regnfrakker. Og hør hvordan Siv Østervold i Hordafor gjør fiskeavfall til big business!

I Vekstskaperne møter du menneskene bak suksesshistoriene. Hør om både oppturer og nedturer. Hvordan klarer de å skape vekst og utvikling?

Michael T. Nartey og Alexander Helle har gjort regnfrakker fra Bergen til en verdenssuksess. Siv Østervold leder en bedrift som omsetter for flere hundre millioner kroner, og som vekker stor internasjonal oppsikt med sitt bærekraftige produkt. Helge Flo startet Kaibosh i 2012 og har opplevd flere konkurser. Med ny investor på laget skyter selskapet ny fart, og vi følger Kaibosh gjennom hele 2019. Hvordan har det gått siden sist?

Bli bedre kjent med tre gründere og deres reise mot å realisere drømmene sine. Hør historiene til Cecilie Lycke fra Motivati, Sanna Lusoja fra Travis og Cecilie Hauge Ågotnes fra CanCannotEat!

LES MER OM PROGRAMMET

MELD DEG PÅ HER

Vekstskaperne arrangeres i samarbeid med:

LES MER OM PROGRAMMET

Møtet er gratis og åpent for alle!

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 7. mai 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 6. mai 2019 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

 • 08:00

  Frokost og mingling

 • 08:30

  Michael T. Nartey og Alexander Helle

  Gründere, Norwegian Rain

  Bergens-selskapet Norwegian Rain er kåret til ett av verdens fremste entreprenørselskaper innen kreative næringer. Duoen Michael T. og Alexander sjarmerer moteløvenes hjerter med sine regnfrakker, og er nå til stede i over 20 land og 120 butikker.

 • Siv Østervold

  Administrerende direktør, Hordafor

  Flere hundre tusen tonn med fiskerester kastes i havet hvert år. Hordafor har gjort stor suksess med å lage fiskefòr av restene. Siv overtok som konsernsjef i familiebedriften i 2011 og har videreutviklet selskapet til å bli en unik aktør på verdensbasis.

 • Helge Flo

  Gründer, Kaibosh

  Kaibosh ble i løpet av kort tid ett av Skandinavias mest kjente brillemerker, men gründerselskapet fra Bergen har vært gjennom flere tøffe perioder. Like før jul i fjor gikk selskapet konkurs for andre gang, men har fått nye investorer med på laget. Vil de lykkes? Vi følger Kaibosh gjennom 2019.

 • Cecilie Lycke

  Gründer og eier, Motivati

  Cecilie har mer enn 20 års ledererfaring innen økonomi og HR. Nå har hun valgt å følge gründerdrømmen sin. Motivati er et digitalt verktøy som gjør medarbeidersamtaler enklere. Bare siden nyttår har selskapet fått 17 nye kunder med til sammen 2000 medarbeidere.

 • Sanna Lutsoja

  CPO og partner, Travis

  Travis er en intelligent reiseassistent som fører reiseregningene dine ved hjelp av moderne teknologi. Etter lansering i fjor høst har appen allerede fått 800 bruker. Sanna kom fra Tallinn til Bergen i 2014, og tre år senere ble hun spurt av investorer fra Tripod om å utvikle ideen.

 • Cecilie Hauge Ågotnes

  Eier og daglig leder, CanCannotEat

  Ved hjelp av appen CanCannotEat kan spisesteder hjelpe gjester som har allergi- og kostholdsbehov. Flere hotellkjeder er med og tester verktøyet, og målet er å starte salget i 2019. Cecilie jakter nå på rådgivere og kompetent kapital slik at selskapet kan rigges for vekst og internasjonalisering.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}