#BNmøte

Informasjon

Tid
Tirsdag 24. april 2018 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 23. april 2018 kl. 10.00

Signe Aarhus har gjort norske strikkeplagg til en verdenssuksess. Silje Vallestad lærte mye av årene som gründer i Silicon Valley. Og hør hvordan et lite spillteknologiselskap fra Bergen klarte å kapre 100 millioner brukere over hele verden!

I møteserien Vekstskaperne møter du menneskene bak suksesshistoriene! Hør om oppturene, men også nedturene. Ingen har suksess hele tiden, men en vekstskaper forstår ofte hvordan hindringer og skuffelser skal håndteres. Vi inviterer til et frokostmøte med løs snipp og god prat!

I løpet av 2018 skal vi også følge seks gründere. Hva lykkes de med, og hvilke dører har blitt stengt? Bli kjent med tre av dem på dette møtet: Stine fra Wide Assessment, Christer fra Leieting og John fra Sittup.

Møtet er gratis og åpent for alle!

Vekstskaperne arrangeres i samarbeid med:

       

Møtet er gratis og åpent for alle!

Fram til sommeren kan du ta med deg en kollega eller venn – helt gratis – på de fleste frokostmøter i Bergen Næringsråd. Du trenger ikke å melde disse på i forkant. De registreres når de kommer.

Informasjon

Tid
Tirsdag 24. april 2018 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 23. april 2018 kl. 10.00

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde seg på.

#BNmøte

 • 08:00

  Frokost og registrering

 • 08:30

  Signe Aarhus, gründer av Oleana

  De norske strikkeplaggene fra Oleana har fans over hele verden – fra dronning Sonja til Michelle Obama. Signe Aarhus var med og startet familieselskapet i 1992. I 2003 ble hun kåret til årets forretningskvinne i Norge. Nå har hun overlatt ansvaret for fabrikken og de 70 ansatte til datteren.

 • Silje Vallestad, gründer, investor og rådgiver

  Hun har vunnet en rekke priser for sitt entreprenørskap og ble nylig med i ekspertpanelet til World Economic Forum. Silje Vallestad dro til Silicon Valley og opplevde stor suksess med Bipper, men fikk også smake på medaljens bakside. Nå jobber hun for en bedre verden gjennom Future Talks.

 • Anette Ståløy, VP of Business & Marketing i Dirtybit

  Spillteknologiselskapet fra Bergen har tatt verden med storm. Dirtybit står bak suksessen Fun Run som har mer enn 100 millioner brukere. Selskapet ble startet i 2011, og har i dag 17 ansatte. Hvordan har de klart å lykkes som liten aktør i et marked med sterk konkurranse?

 • Christer Hansen Eriksen, gründer av Leieting

  Han ble inspirert av Airbnb og trenden rundt delingsøkonomi. I 2015 etablerte han en plattform der du kan leie, eller leie ut ting som du eier. Tre år senere har leieting.no 16 000 brukere over hele landet, og nå står det internasjonale markedet for døren!

 • Stine Andreassen, CEO i Wide Assessment

  Sammen med sin far har Stine Andreassen startet en digital møteplass som gjør det enkelt å oppdage og rekruttere IT-talenter. I dag har plattformen 5 000 kandidater fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og UK, og på kundelisten står både NAV, Knowit og Sparebanken Vest.

 • John Hornes, co-founder av Sittup of Scandinavia

  I 2015 hadde John Hornes en idè om å lage en ny kontorstol med ergonomiske kvaliteter og et særpreget skandinavisk design. Nå er produksjonen godt i gang, og målet for 2018 er å omsette Bergensstoler for åtte millioner kroner.

 • Erlend Hausken, co-founder og CMO i Soundio

  Bli din egen DJ gjennom appen Vibble! 

Har du spørsmål om dette arrangementet?

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}