#BNmøte

Informasjon

Tid
Tirsdag 30. oktober 2018 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 29. oktober 2018 kl. 10.00

Henrik Lie-Nielsen er en av Vestlandets mest suksessfulle gründere. Kristin og Johan Odvar Odfjell vil investere i nordiske oppstartsselskaper.

I møteserien «Vekstskaperne» møter du menneskene bak suksesshistoriene! Hør om oppturene, men også om nedturene. Ingen har suksess hele tiden, men en vekstskaper forstår ofte hvordan hindringer og skuffelser skal håndteres.

Vi inviterer til et frokostmøte med løs snipp og god prat! I tillegg til Henrik Lie-Nielsen og ekteparet Odfjell får du møte Alexander Helmersberg som satset jobb og sparepenger for å hjelpe mennesker med talevansker! Og få siste nytt fra de tre gründerne som vi følger. Hva har de lykkes med siden sist, og hvilke dører har blitt stengt? Christer Hansen Eriksen fra Leieting, Stine Andreassen fra WA.works, John Hornes fra Sittup og Erlend Hausken fra Soundio deler sine erfaringer med deg.

Møtet er gratis og åpent for alle!

Vekstskaperne arrangeres i samarbeid med:

Møtet er gratis for alle!

Informasjon

Tid
Tirsdag 30. oktober 2018 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Mandag 29. oktober 2018 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

#BNmøte

 • 08.00

  Registrering og frokost

 • 08:30

  Henrik Lie-Nielsen, gründer og investor

  Han er en av Skandinavias fremste eksperter på bruk av teknologi innen bank og finans, og regnes blant de mest suksessfulle gründerne på Vestlandet. Lie-Nielsen etablerte sin første bedrift som 18-åring. I dag hjelper han gründere med kapital, kompetanse og vekst gjennom selskapet Tripod.

 • Kristin og Johan Odvar Odfjell, gründere av Planet 9 Capital

  I 2016 solgte Johan Odvar Odfjell rederiet Jo Tankers for fem milliarder kroner. De to siste årene har han og konen Kristin tilbrakt mye tid i Silicon Valley for å lære om ny teknologi. Nå er de tilbake i Bergen for å investere i oppstartsselskaper! 

 • Alexander Helmersberg, gründer av Milla Says

  Alexander Helmersberg fikk datteren Milla i 2011. Milla har Downs syndrom og forsinket verbal tale. Helmersberg sluttet i fast jobb og tømte sparekontoen for å lage et nytt kommunikasjonsverktøy. I dag er Milla Says en anerkjent plattform som både begeistrer og vinner priser. 

 • Christer Hansen Eriksen, gründer av Leieting

  Han ble inspirert av Airbnb og trenden rundt delingsøkonomi. I 2015 etablerte han en plattform der du kan leie, eller leie ut ting som du eier. Tre år senere har leieting.no over 16 000 brukere over hele landet, og nå står det internasjonale markedet for døren!

 • Stine Andreassen, CEO i Wide Assessment

  Sammen med sin far har Stine Andreassen startet en digital møteplass som gjør det enkelt å oppdage og rekruttere IT-talenter. I dag har plattformen 5 000 kandidater fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og UK, og på kundelisten står både NAV, Knowit og Sparebanken Vest.

 • John Hornes, co-founder av Sittup of Scandinavia

  I 2015 hadde John Hornes en idè om å lage en ny kontorstol med ergonomiske kvaliteter og et særpreget skandinavisk design. Nå er produksjonen godt i gang, og målet for 2018 er å omsette Bergensstoler for åtte millioner kroner.

 • Erlend Hausken, co-founder og CMO i Soundio

  De har utviklet en DJ-app som har vakt stor interesse internasjonalt. Nå er de i ferd med å lage et musikkverktøy for personer med demens!

 • 10:00

  Avslutning

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}