#BNmøte

Informasjon

Sted
Lille Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3
Tid
Fra mandag 28. mai 2018 kl. 08.30
Til tirsdag 29. mai 2018 kl. 08.30
Påmeldingsfrist
Fredag 25. mai 2018 kl. 10.00

Møt Herman Friele og hør historien om hvordan kaffehuset fra Bergen ble landets ledende kaffebrenneri! Og hvordan klarte Bergensbedriften Dyrekassen å øke omsetningen sin med 527 prosent i løpet av 2017?

Møteserien «Vekstskaperne» fortsetter i 2018. Her møter du menneskene bak suksesshistoriene! Hør om oppturene, men også nedturene. Ingen har suksess hele tiden, men en vekstskaper forstår ofte hvordan hindringer og skuffelser skal håndteres.

Vi inviterer til et frokostmøte med løs snipp og god prat! I tillegg til Herman Friele og Dyrekassen får du høre om suksessen bak Nyskapingsparken. Og i løpet av 2018 skal vi følge seks gründere. Hva lykkes de med, og hvilke dører har blitt stengt? Bli kjent med tre av dem på dette møtet: Arild fra ScanReach, Kristin fra Swancy og Gudmundur fra Lifekeys.

Møtet er gratis og åpent for alle!

Vekstskaperne arrangeres i samarbeid med:

   

#BNmøte

Møtet er gratis og åpent for alle!

Informasjon

Sted
Lille Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3
Tid
Fra mandag 28. mai 2018 kl. 08.30
Til tirsdag 29. mai 2018 kl. 08.30
Påmeldingsfrist
Fredag 25. mai 2018 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

#BNmøte

 • 08:00

  Registrering og frokost

 • 08:30

  Herman Friele fra Friele Gruppen

  Herman Friele overtok familiebedriften som 35-åring og gjorde Kaffehuset Friele til landets ledende kaffebrenneri. Bli bedre kjent med historien bak suksessen, og hør hvorfor Friele valgte å selge familiebedriften til en europeisk kaffegigant i 2013.

 • Roger Holthe Olsen og Øyvind Eriksen fra Dyrekassen

  Bergensbedriften Dyrekassen leverer fòr og andre produkter til kjæledyr over hele landet. I løpet av 2017 har omsetningen økt fra 300.000 i måneden til 1,2 millioner i måneden! Målet for 2018 er satt: Veksten skal fortsette. Dyrekassen skal ta en dominerende digital posisjon i Norge.

 • Hilde Indresøvde fra Nyskapingsparken

  I ti år har Nyskapingsparken bidratt til å utvikle fremtidens bedrifter og arbeidsplasser i Bergen. Gründermiljøet på Marineholmen og i Media City Bergen er i dag ett av Norges største, og veksten fortsetter. 2017 var et rekordår med mer enn 350 vurderte ideer og over 100 medlemsbedrifter.

 • Arild Sæle fra ScanReach

  Arild Sæle skaper ny teknologi som kan være livreddende i nødsituasjoner til havs. Gründeren startet ScanReach og har nå vært med å utvikle sensorer med et stort internasjonalt potensiale. Etter flere år med målrettet jobbing begynner puslebitene å falle på plass. 

 • Kristin Lerfald Grostad fra Swancy

  Swancy er en app for bytting av klær. Den gir deg mulighet til å bytte det du ikke vil ha, med noe du har veldig lyst på. Kristin Lerfald Grostad har jobbet hardt med å samle et solid team og utvikle ideen det siste året, og etter planen skal appen lanseres til våren. 

 • Gudmundur Ebenezer fra Lifekeys

  Gudmundur Ebenezer drømmer om å gjøre Lifekeys til Nordens ledende leverandør av digitale verktøy innen psykisk helse. For ett år siden startet han med psykologtjenester på nettet og bruker videosamtaler til å behandle stress, depresjon, livskriser og søvnvansker. 

 • Erlend Hausken fra Soundio

  Bli din egen DJ gjennom appen Vibble!

Har du spørsmål om dette arrangementet?

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}