Informasjon

Min side
Sted
Peer Gynt-salen, Grieghallen
Tid
Tirsdag 5. oktober 2021 kl. 08.30 - 13.00
Påmeldingsfrist
Fredag 1. oktober 2021 kl. 10.00

Alle ledere ønsker å være i flytsonen - der bedriften går godt og lønnsomheten øker. Hvordan kommer du deg dit? Hva gjør du når det ikke flyter så godt?

LES MER OM PROGRAMMET HER

På årets vekstkonferanse møter du ledere som klarer å sette fart og se nye muligheter!

 • Hvordan satser du i nye markeder?
 • På hvilken måte kan bærekraft være god business?
 • Hvordan utnytter du innovasjonskraften blant de ansatte?
 • Hva kan gründere og etablerte bedrifter lære av hverandre?


Møt blant andre:

Gjert Ingebrigtsen, Dag Alvern, Lise Klaveness, Leif-Rune Rein, Cecilie Gaustad, Lasse Ståløy, Fredrik Harloff, Ingrid von Streng Velken, Nina Remøy Wiik, Hans Kristian Aas, Tore Botnen, Øyvind Wæhle og Hans Engelsen Eide.

MELD DEG PÅ HER

Vekstkonferansen arrangeres i samarbeid med:

LES MER OM PROGRAMMET HER

Ved avmelding senere enn 24 timer før møtestart, belastes du for hele deltakeravgiften.

Informasjon

Min side
Sted
Peer Gynt-salen, Grieghallen
Tid
Tirsdag 5. oktober 2021 kl. 08.30 - 13.00
Påmeldingsfrist
Fredag 1. oktober 2021 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

 • 08.00

  Kaffe og mingling

 • 08.30

  Gjert Ingebrigtsen, trener

  Hvordan kan du prestere på ditt aller beste – og enda litt til? Gjert Ingebrigtsen er en av Norges mest kjente idrettsprofiler. Med de rette innstillingene kan alle oppnå resultater som kan virke umulige, mener Ingebrigtsen. Tre av sønnene hans er verdensmestere.

 • Dag Alvern, investor og gründer

  Hva kan store bedrifter lære av små gründerselskaper, og hva kan gründere lære av de etablerte? Alvern har solid erfaring fra business og teknologi, og har vært involvert i mange startups i Bergen. Han var regionleder for Knowit i flere år, og er i dag partner i teknologiselskapet Stacc.

 • Lise Klaveness, direktør

  Hun har brutt flere barrierer enn de fleste, både som jurist, landslagsspiller og fotballkommentator. «Det er læring i å drite seg ut. En leder er nødt til å omfavne det problematiske», sier Klaveness. I 2018 ble hun den første kvinnelige direktøren for elitefotballen i Norge.

 • Sigrid Wilter Slørstad, sjef for bærekraftige investeringer

  Er bærekraft keiserens nye klær, eller kan det være god business? Interessen for bærekraft har økt kraftig det siste året. Er det lønnsomt, eller er det bare ekstra kostnader? For å skape vekst, må du være modig og villig til å se utenfor boksen. Nordea forteller deg hvordan.

 • Cecilie Gaustad, daglig leder

  FotoKnudsen ble etablert i Bergen i 1958 og var lenge en stor suksess, men etter flere år med omstilling og motgang endte det opp med konkurs i 2013. Selskapet ble reddet og er i dag markedsledende i Norge. Hvordan klarte de å snu motgang til medgang?

 • Lasse Ståløy, administrerende direktør

  Markeder endrer seg, og kundene endrer seg. Hvordan kan du være konkurransedyktig og skape lokale arbeidsplasser mot nye bærekraftige markeder? Hva er utfordringene? Hva er mulige løsninger?

 • Fredrik Harloff, direktør Teknologi og Innovasjon

  I forbindelse med 140-årsjubileet i 2019 inviterte GC Rieber alle de ansatte til Innovation Challenge. Målet var å dyrke fram en enda sterkere innovasjonskultur i selskapet. 13 team deltok i konkurransen. Hvordan har det gått med vinnerideen?

 • Ingrid von Streng Velken, konserndirektør Innovasjon og Utvikling

  I BKK er innovasjon blitt et viktig forretningsområde der ansatte inviteres med til å finne, utvikle og presentere fremtidens løsninger for mer fornuftig og bærekraftig bruk av energi. Hør mer om ideen som gikk til topps på innovasjonscampen for et par år siden, og som utløste 14 millioner kroner i ekstern støtte!

 • Tore Botnen, business- og dataanalytiker

  Bilbransjen er i kraftig endring. Stadig flere kunder foretrekker å leie istedenfor å eie. Dette er noe av grunnen til at Frydenbø var med å starte og investere i Imove, et gründerselskap som tilbyr bilabonnement!

 • Hans Kristian Aas, gründer og daglig leder

  Gjennom Imove kan du abonnere på en elbil. Få år etter oppstart verdsettes selskapet allerede for mange millioner kroner! Samarbeidet med Frydenbø har vist at dersom man starter noe nytt sammen med bransjen, kommer kapitalen.

 • Nina Remøy Wiik, banksjef

  Banker må tilpasse seg og skjønne de nye forretningsmodellene for å kunne være en relevant samarbeidspartner. Hvordan kan Nordea være med å støtte opp under innovasjonstakten i næringslivet og legge til rette for en lønnsom og bærekraftig utvikling?

 • Øyvind Wæhle, administrerende direktør

  For 25 år siden stod Voss stille. I dag er de et forbilde for vekst og næringsutvikling. Hva skjedde? Wæhle har aldri vært redd for å sette seg høye mål. Sommeren 2019 ble en ny attraksjon åpnet: Nord-Europas mest moderne gondolbane med en prislapp på 287 millioner kroner! Men så kom koronaen....

 • Hans Engelsen Eide, gründer

  Eide har vunnet åtte NM-gull i kulekjøring, men er mest kjent som en av «galningane på Voss». Han var med å starte Skigutane, og gjorde stor suksess av klesmerkene Kari Traa og Bula. Hvordan kan en god porsjon med galskap bli millionbutikk?

 • 12.30

  Lunsj

 • 13.00

  Takk for i dag!

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}