#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 30. august 2022 kl. 19.30 - 21.30
Påmeldingsfrist
Mandag 29. august 2022 kl. 15.00

Vanligvis forteller vi om oss selv i det beste lys. Men bak suksessene finnes det også en B-historie. Hvor ikke alt har gått som vi kunne ønske. Hvor vi har gjort feil, og kanskje tvilt på oss selv.

Denne kvelden møtes vi i vår felles menneskelighet og feirer B-historiene våre! Og vi får et innblikk i hva som skjer på en arbeidsplass og i en ledergruppe når vi våger å vise sårbarhet.

Pecha Kucha (japansk for “chit chat”) er en fengende, visuell og inspirerende måte å fortelle historier på. Formatet er enkelt: 20 billedslides – 20 sekunder per slide. Så enkelt! Så engasjerende!

Musiker og Fargespill-leder Ole Hamre, sjefsredaktør i BT Frøy Gudbrandsen, bareier Alexander Arnø, Brann-leder Mette Hammersland, Thommessen-leder Trond Hatland, Rambøll-leder Montserrat Telseth, tidl. generalsekretær i Idrettsforbundet Inge Andersen, Akvariet-leder Aslak Sverdrup og Vizrt-leder Petter Ole Jakobsen er blant de som deler sine B-historier. Musiker Endre Nordvik underholder. Bård Fyhn fra NHH rammer det hele inn faglig - hva skjer med tryggheten og prestasjonene i team på arbeidsplassen og i lederrollen når vi våger å vise sårbarhet?

Møtet er gratis og åpent for alle!

MELD DEG PÅ HER

I samarbeid med:

Arrangementet er en del av Gnistuken 2022

Møtet er gratis og åpent for alle!

 

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 30. august 2022 kl. 19.30 - 21.30
Påmeldingsfrist
Mandag 29. august 2022 kl. 15.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}