#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 27. september 2018 kl. 09.00 - 12.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 26. september 2018 kl. 10.00

Lønnsomhet handler om god avkastning og en positiv bunnlinje. For å lykkes med det, må du blant annet investere i menneskene rundt deg. Hvordan kan raushet bli god business?

De ansatte i en bedrift representerer mange ulike bakgrunner, kulturer, livserfaringer og perspektiver. En raus bedrift er åpen for å utforske potensialet som ligger i hver enkelt. Mangfold styrker – både individuelt og ikke minst på arbeidsplassen. Raushet i arbeidslivet betyr å verdsette ulikheter.

Bergen Næringsråd, NAV Arbeidslivssenter og Verdensdagen for psykisk helse inviterer til et seminar om hvordan raushet kan lønne seg – både for samfunnet og for bedriften. Møt bedriftsledere som har tatt relasjonell ledelse på alvor, blant annet Stormberg, Oleana, Choice og Keolis.

Seminaret arrangeres i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 27. september 2018 kl. 09.00 - 12.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 26. september 2018 kl. 10.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

#BNmøte

 • 08:30

  Registrering

 • 09:00

  Steinar Olsen

  Gründer og styreleder i Stormberg

  Steinar har vunnet en rekke priser. I 2017 ble han kåret til Norges mest Responsible Leader av Nordic Business Forum. Samme år fikk Stormberg pris for deres fokus og arbeid for integrering i arbeidslivet. I løpet av 20 år har Stormberg vokst til en bedrift med 370 medarbeidere og en omsetning på flere hundre millioner.

 • Kathrine Aspaas

  Frilansskribent, journalist og kommentator

  Kathrine har 25 års erfaring som journalist og var Aftenpostens første kvinnelige kommentator og lederskribent. Hennes interesse for hvordan mennesker behandler hverandre og hva som driver oss, har resultert i to bøker, blant annet bestselgeren «Raushetens Tid».

 • Victor Norman

  Professor emeritus, NHH

  Victor er samfunnsøkonom, skribent og politiker. Han har vært professor og rektor ved NHH og arbeids- og administrasjonsminister. Norman er brennende opptatt av næringslivets rolle som samfunnsbygger.

 • Signe Aarhus

  Gründer av Oleana

  Signe startet Oleana med to andre i 1992. Fabrikken har i dag over 70 ansatte fra 15 ulike land. I 2003 ble Signe kåret til årets forretningskvinne. Hun er ikke i tvil om at et godt arbeidsmiljø er den viktigste grunnen til en god bunnlinje. 

 • Christine Karembo Hanga

  Vognfører på Bybanen

  Christine flyttet til Norge i 2004. Ti år etter begynte hun å søke jobb etter å ha utdannet seg innenfor bedriftsøkonomi og multimediateknologi ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun fikk nei på alle sine 399 søknader. Til slutt ble hun ansatt av Keolis, et selskap som er kjent for et målrettet arbeid med mangfold og minoriteter.

 • Gry Miriam Olsen

  Administrerende direktør i Keolis

  Keolis Norge har siden 2010 driftet Bybanen i Bergen. De har 120 ansatte og er det første transportselskapet i verden som er sertifisert som en GEEIS-arbeidsplass. Sertifiseringen er en anerkjennelse til bedrifter som jobber aktivt for likestilling og mangfold.

 • Espen Hammersvik

  Direktør i Clarion Hotel Bergen Airport

  Espen har jobbet 10 år i Bølgen & Moi, før han startet i Nordic Choice Hotels høsten 2013. I perioden som F&B Manager på Clarion Hotel Admiral, vant han prisen som Årets Unge Hotelier i Norge. Fra våren 2017 har Espen vært direktør på Clarion Hotel Bergen Airport.

 • Glenn Solheim

  Glenn forteller om sin vei til Clarion Hotel Admiral, hvor han fikk jobb gjennom Fretex. Han startet som ekstrahjelp for rigging og rydding på kurs og konferanser, og nå jobber han ekstra som servitør i frokost og lunsj. 

 • Sølvi Solmunde

  General Manager ved Clarion Hotel Admiral

  Sølvi har 30 års fartstid i reiselivsbransjen i Bergen, primært innenfor hotell. Her har hun jobbet mye med salg og salgsledelse, og vært direktør for flere hoteller i ulike kjeder, herunder Radisson SAS, Thon, Scandic og Clarion. Hun har også hatt styreverv i Bergen Reiselivslag, Revy og Teaterservice og Stiftelsen Bergen Akvarium.

 • Le Hang Duong

  Nasjonal kampanjeleder i Verdensdagen for psykisk helse

  Verdensdagen er landets største dugnad for psykisk helse og har vært markert siden 1992. Formålet er å øke kunnskapen om og skape åpenhet rundt psykisk helse. Folkehelseinstituttets levekårsundersøkelse viser at over 300 000 nordmenn sliter med psykiske problemer. 

 • Øyvind Urdal

  Direktør ved NAV Arbeidslivssenter

  NAV Arbeidslivssenter ønsker å nå ut til alle som er opptatt av å skape et mer inkluderende arbeidsliv.  IA (inkluderende arbeidsliv) sine rådsmøter hjelper partene med tiltak som styrker arbeidsmiljøet, forebygger sykefravær og frafall og utvikler en mer inkluderende arbeidsplass.

 • 12:00

  Lunsj

Har du spørsmål om dette arrangementet?

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Deltagere