Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 23. august 2022 kl. 08.30 - 13.30
Påmeldingsfrist
Lørdag 20. august 2022 kl. 16.00

Hva om du vil prestere på et høyere nivå, løfte bedriften din og skape en prestasjonskultur? På Prestasjonskonferansen reflekterer vi over hva som ligger i vår prestasjonskultur og hva som stimulerer oss.

Her deles kunnskap, og det løftes frem kjente og ukjente prestasjoner. Prestasjonskonferansen Vest samler toppledere fra både næringsliv, idrett og kultur. Årets tema er AMBISJON – å sette seg høye mål og være villig til å jobbe hardt for å nå de.

SE PROGRAM

Hvordan kan vi styrke vår utvikling, strekke oss litt til og bygge en kultur for gode prestasjoner? I år tar vi opp, belyser og arbeider med prestasjonsindikatoren AMBISJON. Her ligger kultur for å sette retning, utvikle visjoner, jobbe med mål og verdiarbeid. Vi gleder oss til å høre ulike miljøers erfaringer, kunnskap og deres forhold til å skape kultur for ambisjoner.

Møt foredragsholdere og andre bidragsytere som gjennom sitt driv og sin mestringstro og lidenskap formidler hva du kan gjøre for å prestere bedre, blant annet Kristian Blummenfelt, Dagrunn Waag Linchausen, Haakon Vatle, Frode Grytten, Annlaug Børsheim, Christoffer Schjelderup, Jonas Lovv, Myrna Braza, Umid Alem, Michael Jørgensen, Pia Mørk Andreassen og Roger Gjelsvik.

LES MER OM DE SOM SKAL BIDRA FRA SCENEN

MELD DEG PÅ HER

Prestasjonskonferansen Vest 2022 arrangeres i samarbeid med:

                    

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}