#BNmøte

Informasjon

Min side
Sted
Webinar (Påmeldingslenke blir sendt ut dagen før)
Tid
Tirsdag 24. mai 2022 kl. 08.30 - 09.15
Påmeldingsfrist
Tirsdag 24. mai 2022 kl. 08.00

I september seiler Statsraad Lehmkuhl rundt Japan, og du er invitert til å delta på seilasen. Hvorfor bli med? Meld deg på vårt webinar 24. mai og få svar på alt du måtte lure på!  

Første seilasen, fra 14.09 til 26.09, er åpen for alle og er et unikt kurs i bærekraftig ledelse. I samarbeid med Høgskulen på Vestlandet gir vi muligheten til å ta 10 studiepoeng mens man seiler i de mest eksotiske omgivelsene i en opplevelse man sent vil glemme. Denne seilasen er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd og Høgskulen på Vestlandet. 

Andre seilasen, fra 23.09 til 01.10, er eksklusiv for toppledere. Her vil du først være en del av den største næringslivsdelegasjonen fra Norge i Japan noen gang, hvor du får treffe japanske og norske virksomheter i Tokyo. Deretter seiler man i tre dager hvor bærekraft står på dagsorden gjennom dekksamtaler, gode diskusjoner og foredrag. Denne seilasen er et samarbeid mellom Bergen Næringsråd, NORCE og Skift. 

Du kan lese mer om seilasen om bærekraftig ledelse her, og om topplederseilasen her

Vi inviterer alle som kan tenke seg å melde seg på en av disse seilasene til et åpent webinar hvor du får mer informasjon om programmet. Du får treffe noen av de som har meldt seg på, og det blir mulighet til å få svar på alle de spørsmål man måtte ha. 

MELD DEG PÅ WEBINARET GRATIS HER

Webinaret arrangeres i samarbeid med:

SE FOREDRAGSHOLDERE HER

Informasjon

Min side
Sted
Webinar (Påmeldingslenke blir sendt ut dagen før)
Tid
Tirsdag 24. mai 2022 kl. 08.30 - 09.15
Påmeldingsfrist
Tirsdag 24. mai 2022 kl. 08.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}