#BNmøte

Informasjon

Min side

Vår populære møteserie "Lederforum" fortsetter i 2020! Gjennom åtte frokostmøter får du kunnskap om aktuelle temaer som styrker din lederkompetanse.

Lederforum får svært mange gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Her får du møte noen av BIs mest profilerte og dyktigste foredragsholdere. Bli med på frokostmøter som gjør deg til en bedre leder!  

Fra 21. JANUAR 2020 og utover året!

SE PROGRAM OG DATOER HER

Programmet er åpent for alle, så få gjerne med deg en kollega eller to fra bedriften din!

MELD DEG PÅ

SE HELE PROGRAM HER

Meld deg på til hele kursrekke. Pakkepris inkluderer deltakelse av 8 samlinger med frokost.

 

Informasjon

Min side
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}


MELD DEG PÅ HER

På Lederforum møter du noen av BIs beste og mest kunnskapsrike foredragsholdere:

 • 08:00

  Registrering og frokost

 • 08:30-10:00

  Frokostmøte

 • Iben Bergstrøm

  21. januar

  Digital identitet

  Hvordan kan vi identifisere trender og faktorer som påvirker bedrifters identitet? Hvordan kommuniserer vi innad i organisasjonen og utad mot kundene våre i 2020?

  Identitet skapes og oppfattes i den digitale verden. Markedsføring er i endring. Kundenes beslutningsreiser skaper nye digitale kontaktpunkter både online, i sosiale medier og gjennom mobile løsninger. Ny teknologi gir markedsførere tilgang på nye virkemidler, men den skaper også nye utfordringer fordi dataverden er blitt kompleks med hensyn til etikk, dataintegritet og personvern. 
  Du vil høre timeforeleser, gründer, blogger og designer Iben Bergstrøm.

 • Mads Nordmo Arnestad

  11. februar

  Tro

  Er du leder for en gjeng av egoister og inkompetente latsabber? Mangler du selv det som skal til for å få jobben gjort? Og er det opp til deg å levere gode resultater, eller er du offer for ytre omstendigheter?

  Det vi tror om grunnleggende forhold ved arbeidet vårt, både oss selv og våre kolleger, har en tendens til å være selvoppfyllende. For å yte maksimalt er moderne medarbeidere avhengig av tillit og støtte, ikke kontroll og ettersyn. Mads Nordmo Arnestad er psykolog og førsteamanuensis på BI Campus Bergen. Han vil i dette foredraget redegjøre for ulike sentrale begreper innunder samlebetegnelsen «tro», og forklare hvordan det vi tror er sant har en tendens til å bli sant på jobb.

 • Christian Andvik

  10. mars

  Håp

  Hva er egentlig håp, og hvor kommer det fra? Er sjefen din flink til å inspirere håp når organisasjonen møter usikkerhet, eller er hun redd for skammen og fortvilelsen som vil følge dersom det viser seg at hun tok feil? 

  I dette foredraget vil høyskolelektor Christian Andvik introdusere publikum for hvordan man tenker om håpets rolle i styringen av organisasjoner. I foredraget kommer Andvik inn på hvordan organisasjoner som tilrettelegger for håpefulle relasjoner, der det er rom for tilgivelse og justering av kursen, er bedre rustet for endringsarbeid og reformer.

 • Steinar Bjartveit

  22. april

  Kjærlighet

  Hva er din innstilling til deg selv og omverdenen? Kjærlighet står fast som en bærende kraft i Søren Kierkegaards skrifter. Hvis du tar kjærlighet bort, så er det ingen som oppbygger, og ingen som oppbygges. Hva har dette med ledelse å gjøre?

  Det får du vite mer når psykolog og høyskolelektor Steinar Bjartveit entrer podiet. Steinar Bjartveit bruker narrativ pedagogikk fra filosofi, psykologi, skjønnlitteratur mv for å knytte gammel kunnskap til vår tids ledelsesfilosofi.

 • Tom Georg Olsen

  12. mai

  Tillitsbasert ledelse – fra Prat til Praksis

  Hvordan utøves tillitsbasert ledelse i praksis? Konserntjener Tom Georg Olsen fra Miles er en anerkjent og prisbelønt leder, kjent for sitt utradisjonelle perspektiv på forretningsmodeller og ledelsesfilosofi. Følger du godt med i timen, får du en oppsummering av hva et masterprogram innen ledelse på Handelshøyskolen BI kan gi deg av innsikt for utøvelse av god ledelse.

 • August

  Mer info kommer

 • Oktober

  Mer info kommer

 • November

  Mer info kommer

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}