#BNmøte

Informasjon

Sted
Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3
Tid
Torsdag 26. april 2018 kl. 13.00 - 17.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 25. april 2018 kl. 10.00

Bergen Næringsråd og Adecco inviterer til en inspirerende ettermiddag for faglig utvikling og nettverksbygging med fokus på ledelse. For første gang skal vi også kåre Årets unge ledertalent i Bergensregionen!

Ledelsesfaget er i stor endring. Ny teknologi og omstilling foregår i høyt tempo. Hvordan håndterer ledere disruptive endringer? Hva kreves av fremtidens ledere? Hvordan spiller alder og erfaring inn - tenker unge annerledes enn eldre? 

Ulike perspektiver, ideer og spennende historier blir presentert denne ettermiddagen.

Etter det faglige programmet inviterer vi til middag og nettverksbygging. Ikke glem å nominer din kandidat til Årets unge ledertalent her.

Velkommen!

Møtet arrangeres i smarbeid med:

 

#BNmøte

Informasjon

Sted
Ole Bull, Øvre Ole Bulls plass 3
Tid
Torsdag 26. april 2018 kl. 13.00 - 17.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 25. april 2018 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

#BNmøte

 • Gard Steiro

  Ansvarlig redaktør/direktør, VG

  Han har navigert Norges største avis gjennom en stor omstilling med sviktende annonseinntekter og nedgang i inntekter. Steiro har fått mye anerkjennelse for sin lederstil i vanskelige tider. Han er en svært inspirerende foredragsholder og vil dele sine erfaringer til oss. 

 • Inger Stensaker

  Professor i strategi og ledelse på NHH

  Hun forsker på hvordan ledelsen i etablerte bedrifter håndterer disruptive endringer som potensielt kannibaliserer eksisterende forretningsidé. Stensaker ble av Morgenbaldet kåret til Norges beste foreleser i 2016.

 • Torben Sneven

  Konsernsjef Adecco Norge AS

  Som toppsjef for et av landets største bemanningsbyrå har han stor oversikt over hva arbeidsmarkedet trenger av ledelseskompetanse. Han vil diskutere ledelse og talenter i den 4. Industrielle revolusjon.

 • Christoffer Hernæs

  Chief Digital Officer i Sbanken

  Han blir kalt en "fintech-fantast" og anerkjennes internasjonalt som en av de fremste innen digitalisering av bank/finans. Hernæs er kåret til et ungt ledertalent av E24 to ganger og vil dele erfaringer som ung leder om hvordan det er å bli en premissleverandør overfor egen ledergruppe, andre medarbeidere og i den offentlige debatt.

 • Marianne Wik Sætre

  Direktør for Innovasjon og digitale kanaler, Fana Sparebank. 
  Vinner av Sunniva-prisen 2017.

  Hun vant Årets Sunniva i 2017 for hennes talent og som foregangsfigur som ung kvinnelig leder. Wik Sætre vil fortelle om sin spennende reise.

Har du spørsmål om dette arrangementet?

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}