Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 1. oktober 2020 kl. 15.00 - 18.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 30. september 2020 kl. 12.00

Bærekraft, pandemi, mangfold, inkludering, prestasjonsstyring og begeistring. Ledere i dag kjenner på forventningspresset og leveransekravene. Hva er nøkkelen til suksess? 

Hvordan utvikler jeg meg selv som leder, og min egen karrierevei? Og hva er egentlig et ledertalent? Dette er spørsmål som vil bli besvart og reflektert rundt. Bli med på en spennende dag med mye engasjement og et klart felles mål: Hvordan lykkes som leder.

LES OM FOREDRAGSHOLDERE HER

I tillegg kårer vi regionens unge ledertalent for tredje året på rad.

Ledelseskonferansen er åpen for alle, enten du har erfaring eller ambisjoner om å bli leder, uavhengig av alder.

Velkommen til en inspirerende ettermiddag for faglig utvikling og nettverksbygging på tvers av bransjer.

MELD DEG PÅ

Det er et begrenset antall plasser på grunn av COVID-19. Det gjøres en fortløpende vurdering av nødvendig smittevernstiltak. Les mer HER.

Konferansen arrangeres av:

I samarbeid med:

 

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 1. oktober 2020 kl. 15.00 - 18.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 30. september 2020 kl. 12.00

Aktiviteten er for tiden fulltegnet, ved registrering blir du satt på venteliste.

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

 • MELD DEG PÅ HER

 • 14:30

  Registrering og kaffe

 • 15:00

  Jan Christian Vestre

  Administrerende direktør
  Vestre AS

  Som 25-åring fikk han brått familiebedriften i hendene. seks år senere har Jan Christian (32) tredoblet omsetningen. Likevel er bærekraft viktigere enn størst mulig profitt. Dette er en leder som vi garanterer vil inspirere langt utover utemøbelbransjen!

 • Olav Kjellevold Olsen

  Ledelsesforsker
  UiB

  Dr. Olav K Olsen fra UiB forsker på ledelse, vært offiser i væpnete situasjoner, er utdannet teolog og vil dele sine erfaringer og refleksjoner. Han vil også legge opp til en diskusjon om hvordan skape merverdi i organisasjoner gjennom ledelse og lederskap.  Dette er en av de forskerne som virkelig inspirerer og engasjerer sitt publikum.

 • Marit Warncke

  Adm. dir. Bergen Næringsråd

  Warncke har lang erfaring på toppledernivå. Før hun kom til Bergen Næringsråd var hun direktør i Falck Nutec. I tillegg har hun hatt en rekke styre- og tillitsverv i ulike virksomheter, blant annet i styret ved NHH og Vinmonopolet AS. Som andre kvinne ble hun tildelt Sunnivaprisen i 2001, og ble i 2010 tildelt den første Christieprisen fra Universitetet i Bergen.

 • Irene Kinunda Afriyie

  Lærer, skribent og konsulent

  Irene Kinunda Afriyie mistet foreldrene i krigen i Kongo, og flyktet til Norge som 16-åring. Nå hjelper hun andre med å bli integrert, både gjennom jobben i Fargespill og som lærer. I tillegg har hun markert seg som en ærlig og uredd skribent i Bergens Tidende.

 • Aslak Sverdrup

  Adm.dir. i Akvariet i Bergen

  Sverdrup har lederutdanning fra Forsvaret og lang toppledererfaring. Han har også en rekke styrelederverv, bl.a. i Bergen Næringsråd og han har engasjert seg som mentor i Bergen Opportunity.

 • Lubna Jaffery

  Byråd for arbeid, sosial og bolig

  Jaffery er 39 år og har lang politisk og næringslivserfaring fra bl.a. som statssekretær i Kulturdepartementet, Geelmuyden Kiese, Tide og nå sist som byråd i Bergen kommune. Hun er engasjert i mange felt og sitter i flere styreverv.

 • Helene Lund

  Leder av Young Fish Vest

  Lund leder nettverket for unge i sjømatsbransjen i det som må kalles for bransjehovedstaden Bergen. Hun er senior sales manager i Ocean Quality, men 1 .november starter hun som Team Manager Europe i Grieg Seafood.

 • Stine Sofie Grindheim

  Leder for YoungFinance

  Grindheim leder nettverksorganisasjonen for unge i finasnbransjen i Bergen. Hun er daglig leder i Dealflow der hun hjelper oppstartsselskaper å hente kapital og gir Ola og Kari Nordman muligheten til å investere i spennende selskaper. Hun er også styremedlem i Norsk Crowdfunding Forening.

 • Lorentz Sveen Tvedt

  Leder for Bergen UP

  Sveen Tvedt leder Bergen Næringsråd sin ressursgruppe for unge profesjonelle, kalt Bergen UP. Bergen UP er også et medlemsnettverk og møteplass for unge i næringslivet. Han jobber til daglig som senioradvokat i Harris Advokatfirma.

 • Rikke Simonsen

  Leder av Young Ship Bergen

  I februar 2020 tok Simonsen over roret til nettverksorganisasjonen for unge i maritime bransje i Bergen. Til daglig jobber hun som befrakter i Bring Cargo International.

 • Adecco vil dele ut prisen til regionens unge ledertalent

  Torben Sneve, Konsernsjef i Adecco
  Linn Magnussen Lillefosse, regionsjef Adecco Norge

 • 18:00

  Slutt

 • MELD DEG PÅ HER

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Smittevern

Det gjøres en fortløpende vurdering av nødvendig smittevernstiltak. Her er litt forhåndsinformasjon:

Å holde et fysisk arrangement innebærer et stort ansvar som vi tar på det største alvor. Lokalet har normalt en makskapasitet på 200 deltagere. Med gjeldende smittevernsregler er makskapasiteten satt til 100 personer. Det blir lagt opp til en meters avstand mellom deltagerne og vi ber om at alle bidrar til å ivareta god avstand under arrangementet. Arrangementet vil i hovedsak ha foredragsform og mingling vil begrenses. Er du syk, eller har symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi deg instendig om å holde deg hjemme. 

Du skal i all hovedsak føle deg helt trygg på at vi tar smitteverntiltak på det største alvor.