Reimagine Leadership

Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 3. november 2021 kl. 14.00 - 21.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 2. november 2021 kl. 10.00

Ledelse i den nye normalen blir noe annet enn før pandemien. For femte året på rad arrangerer vi Ledelseskonferansen, og i år dykker vi dypere ned i hva god ledelse i den nye normalen blir.

På "Ledelseskonferansen 2021: Reimagine Leadership" møter du ledere som har opplevd ulike utfordringer gjennom pandemien. Du vil blant annet treffe Espen Nakstad, Christina Moe Gjerde, Norgessjef i VOI Sparkesykler som både er elsket og hatet. Erlend Hausken som i dag er leder i Snapchat etter salget av selskapet hans Voisey. Jon Erik Røv, som ledet 700 ansatte i Bergen Engines mens oppkjøpet av selskapet var på Stortingets bord. Rolf Barmen, CEO i Fjordkraft som har opplevd både opp og nedturer, men som satser videre på ekspansjon.

SE ALLE FOREDRAGSHOLDERE HER

I tillegg kåres vinneren av Årets unge Ledertalent, og du får treffe Adecco sin «CEO for one month».

Konferansen, med middag, foregår på det fantastiske nye stedet Kulturhuset i Bergen.
Prisen inkluderer 2 retters middag med drikke og underholdning.

Vel møtt til en inspirerende og lærerik kveld!

MELD DEG PÅ 

Reimagine Leadership

Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 3. november 2021 kl. 14.00 - 21.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 2. november 2021 kl. 10.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Reimagine Leadership

 • 13:30

  Registrering

 • 14:00

  Velkommen

 • Espen Nakstad

  Assisterende helsedirektør, Espen Nakstad, har gjennom pandemien stått frem som symbolet på god ledelse. Hans ro, kunnskap og lederferdigheter kommer i lang tid til å bli husket tilbake til. Hva tar vi med oss videre fra pandemien, og hvordan kan vi bli bedre ledere som følge av det? Vi er så heldige å ha med oss Espen Nakstad på Ledelseskonferansen, hvor han via link fra Oslo kommer til å sette tematikken for resten av konferansen.

 • Erlend Hausken

  Founder og leder for Voisey, en del av Snapchat. Voisey startet opp som en app fra Bergen, men kort tid etter pandemien slo til ble de kjøpt opp av selveste Snapchat. Hvordan er det å lede i et av de mest kjente digitale selskapene i verden?

 • Christina Moe Gjerde

  Norgessjef for VOI Sparekesykler som både blir elsket og hatet, men som er en reel utfordrer til å en mer grønnere og mobil transporthverdag. Har vært ansiktet utad for elsparkesykkelbransjen gjennom en tid hvor strengere reguleringer har kommet fra myndighetene.

 • Jon Erik Røv

  Managing director i Bergen Engines, ledet 700 ansatte gjennom svært usikre tider knyttet til oppkjøp av selskapet han leder som endte opp på Stortingets bord. Hvordan lede en så stor organisasjon mens Stortinget behandler om selskapet kan kjøpes opp, og dermed sikre 700 arbeidsplasser, eller ikke?

 • Rolf Barmen

  Administrerende direktør i Fjordkraft som har opplevd store opp og nedturer gjennom pandemien. Nå står strømselskapene i været, utfordrerne banker på døren – men Fjordkraft satser videre – nå internasjonalt. Hvordan har deres ledelsesfilosofi gjort at de har klart å lykkes?

 • Marit Warncke

  Marit har lang erfaring på toppledernivå. Før hun begynte som adm. dir. i Bergen Næringsråd var hun direktør i Falck Nutec. I tillegg har hun hatt en rekke styre- og tillitsverv i ulike virksomheter, blant annet i styret ved NHH og Vinmonopolet AS. Som andre kvinne ble hun tildelt Sunnivaprisen i 2001, og ble i 2010 tildelt den første Christieprisen fra Universitetet i Bergen.

 • Tore Hillestad

  Direktør ved Norges Handelshøyskole. Tore vil snakke hvordan vi kan skape en kultur for innovasjon og endringsledelse

 • Audun Ingvartsen og Liv Spjeld By

  Lederne er en arbeidstakerorganisasjon for norske ledere, og har i dag 17 000 medlemmer over hele landet. Audun Ingvartsen har siden 2016 vært forbundsleder i Lederne, og Liv Spjeld By nestleder. Under Ledelseskonferansen vil de fortelle om hva de ser deres medlemmer mener er viktig for fremtidig ledelse.

 • Håkon Tomter og Ida Oline Jakobsen

  Gjennom flere år har Adecco hatt stor suksess med deres program "CEO for one month". Her gir de unge talenter mulighet til å bli konsernsjef for Adecco-konsernet gjennom sommerferien. Håkon Tomter var den som gikk helt til topps i 2021. Hør om hans erfaringer på Ledelseskonferansen. Ida Oline Jakobsen er ansvarlig for programmet, som startet i Norge, men som i dag er utvidet til Adecco-kontor over hele verden.

 • Lorentz Sveen Tvedt

  Sveen Tvedt leder Bergen Næringsråd sin ressursgruppe for unge profesjonelle, kalt BergenUP. Bergen UP er også et medlemsnettverk og møteplass for unge i næringslivet. Han jobber til daglig som senioradvokat i Harris Advokatfirma.

 • Iselin Rosvold

  Leder av Young Finance

 • Benedicte Simensen

  Leder av Young Fish

 • 18:00

  Middag og konsert

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}