Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 21. november 2018 kl. 18.00 - 20.00

BergenUP inviterer til nettverkstreff med temaet presentasjonsteknikk sammen med et av de fremste miljøene i landet for retorikk.

Retorikk er kunsten å overbevise. Alle kan bli bedre til å presenter og formidle, enten det er på møte med ledergruppen, i media eller på julebordet. Argumentere godt og effektivt er en kunst som noen behersker bedre enn andre, men som alle kan bli god til!

På denne samlingen skal vi få høre fra eksperter som underviser i retorikk ved UiB. Det blir vist gode og dårlige eksempler, og de som vil kan dele sine erfaringer. Det blir garantert godt utbytte for alle, og ellers blir det en hyggelig kveld med enkel servering og mingling.

Vår hovedsamarbeidspartner er:

Møtet er gratis for medlemmer i BergenUP, andre betaler kr 350.-

Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 21. november 2018 kl. 18.00 - 20.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

 • 18:00

  Registrering og mingling

 • 18:30

  Magnus Hoem Iversen

  Han leverte nylig en doktorgrad i politisk retorikk

  Magnus har vært innom kommentatoravdelingen til Bergens Tidende, har fast spalte i Klassekampen, og er en mye brukt kilde i mediene på temaet politisk kommunikasjon. Iversen underviser og kurser lærere og elever i kunsten å holde en god tale i talekonkurransen Ta Ordet!.

 • Eirik Vatnøy

  Førstelektor ved institutt for informasjons- og medievitenskap på UiB

  Eirik Vatnøy har en doktorgrad i retorikk og forsker og underviser innen retorikk, medier og offentlig debatt. Tidligere har han jobbet i tankesmien Civita og som redaksjonssjef i Minerva. Han er arrangementsansvar og kursholder i talekonkurransen Ta Ordet!.

 • Ida Vikøren Andersen

  Stipendiat ved institutt for informasjons- og medievitenskap på UiB

  Hun forsker på og underviser i retorikk, media og debatt. Andersen jobber også med talekonkurransen Ta ordet!, hvor hun kurser og veileder lærere og elever i talekunst.

 • 20:00

  Avslutning

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Deltagere