#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Mandag 27. september 2021 kl. 09.00 - 10.30
Påmeldingsfrist
Fredag 24. september 2021 kl. 10.00
Ledige plasser
Påmeldingsfrist utløpt

Visste du at den moderne kunsthandelens historie i Norge begynte i Bergen? Bli med på kunst-frokost med foredrag og en eksklusiv omvisning i Blomqvists første klassiske auksjon i Bergen!

LES MER OM PROGRAMMET HER

Næringslivet i Bergen har i flere hundre år vist stor interesse for kunst. Byens internasjonale handelstradisjoner bidro til at Norge og norske samlere ble viktig i den europeiske kunstverdenen på begynnelsen av 1900-tallet. Bli kjent med den moderne kunsthandelens historie, og hør mer om hvorfor Equinor har samlet på kunst i en årrekke og utarbeidet et eget kunstprogram!

For første gang skal Blomqvist i høst avholde en klassisk auksjon i Bergen. Som medlem av Bergen Næringsråd får du en eksklusiv omvisning dagen før auksjonen! Opplev et kvalitetsutvalg av kunst, antikviteter, norske designmøbler og eksklusive klokker.

Det er begrenset med plasser, så vær rask med påmeldingen din!

MELD DEG PÅ HER

Arrangementet er gratis, men du blir belastet med et gebyr på 300 kroner dersom du er påmeldt og ikke møter opp.

Kunst-frokosten arrangeres i samarbeid med:

LES MER OM PROGRAMMET HER

Arrangementet er gratis, men du blir belastet med et gebyr på 300 kroner dersom du er påmeldt og ikke møter opp.

Informasjon

Min side
Tid
Mandag 27. september 2021 kl. 09.00 - 10.30
Påmeldingsfrist
Fredag 24. september 2021 kl. 10.00
Ledige plasser
Påmeldingsfrist utløpt

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

#BNmøte

 • 08:30

  Registrering og frokost

 • 09:00

  Anders Elvestad

  Seniorekspert og teamleder for kunstavdeling, Blomqvist

  Elvestad er ansett som en av de fremste kunstekspertene i Norge. Med over 16 års erfaring fra kunstmarkedet har han opparbeidet seg en unik og dyp kunnskap og et godt øye for kunsten. Elvestad har kompetanse på eldre norsk kunst, norsk og internasjonal moderne kunst og samtidskunst. Han har kurert flere utstillinger. Han har bachelor i kunsthistorie fra Universitet i Oslo.

 • Andrea Forsberg

  Kommunikasjonssjef, Blomqvist

  Forsberg har vokst opp i familiebedriften Blomqvist og jobber i dag som kommunikasjonssjef for det historiske auksjonshuset. Hun har studert kunsthistorie, design og management og byplanlegging. Forsberg har en variert erfaring fra New York og London innen kommunikasjon, bedriftsutvikling og byplanlegging. Hun har en bachlor i Design & Management fra Parsons School of design og en master i Urban Planning fra Columbia University GSAPP.

 • May-Britt Kristiansen

  Leder for Equinors kunstprogram

  Equinor har samlet på kunst i en årrekke. I tillegg til en imponerende samling har de også utarbeidet et eget kunstprogram. Hvilke tanker og visjoner ligger bak Equinors satsing og interesse for kunst? Kristiansen har økonomisk utdannelse fra BI og har jobbet i Equinor siden 1982. Hun har tidligere jobbet med blant annet eiendomsdrift, anskaffelser og ledelse.

 • 10:30

  Slutt

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}