Informasjon

Min side
Sted
Bergen-Arendal
Tid
Fra torsdag 8. august 2019 kl. 18.00
Til søndag 11. august 2019 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 8. mai 2019 kl. 10.00

Vi er en vannkraftnasjon og en storeksportør av olje og gass. Kan vi også bli ledende på havvind? Bli med i diskusjonen om klima og energi i framtidens Norge, mens vi sammen seiler til Arendal!

Bjerknessenteret inviterer dagens og morgendagens ledere til et klimatokt om bord på Statsraad Lehmkuhl i forbindelse med Arendalsuka 2019. Det kastes loss fra Bergen torsdag 8. august kl. 18 med ankomst Arendal søndag 11. august.

Direktør ved Bjerknessenteret Tore Furevik presenterer klimautfordringene vi står overfor, mens leder for havvindsenteret ved Universitetet i Bergen, Finn Gunnar Nielsen, og representanter fra BKK diskuterer framtidens energiproduksjon og energibehov. Med på turen er også forskere som i tett samarbeid med næringslivet jobber med å anvende ny kunnskap og nye metoder innen klimavarsling til nytte for samfunnet som helhet. Sammen vil vi diskutere utfordringer, dele kunnskap og finne løsninger på den nødvendige omstillingen norsk samfunn må gjennom.

Pris per person inkludert måltider: 3 500 kroner.

MELD DEG PÅ HER

Statsraad Lehmkuhl vil ligge til kai sentralt i Arendal under hele Arendalsuka, og det er mulighet for å leie overnatting om bord hvis du vil få med deg denne.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}