#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 13. desember 2018 kl. 10.45 - 13.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 11. desember 2018 kl. 10.00

Bli med på vår tradisjonsrike julelunsj! Det blir god mat, interessante gjester, flotte artister – og ikke minst utdeling av Sunnivaprisen!

Bergen Næringsråds julelunsj er ett av våre mest populære og best besøkte arrangementer. I år får du blant annet møte 12 år gamle Guro, Norges yngste TEDx-taler! Hør om tv-suksessen TV Bra som tar hele Vestlandet med storm, og bli bedre kjent med Raftostiftelsens viktige arbeid for forfulgte kvinner. I tillegg kan vi by på fengende sang og musikk fra to lokale artister!

Og hvem får årets Sunnivapris? 

Julelunsjen ledes i år av Irene Kinunda og Finn Tokvam!

NB: Vær rask med påmeldingen din. Vi har begrenset med plasser.

Julelunsjen og utdelingen av Sunnivaprisen arrangeres i samarbeid med:

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 13. desember 2018 kl. 10.45 - 13.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 11. desember 2018 kl. 10.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

#BNmøte

 • 10:45

  Lunsj

 • 11:30

  Siri Black Ndiaye, artist

 • Thomas Valeur, artist

 • Guro Heggholmen (12), skoleelev og foredragsholder

  Høsten 2017 var Guro fra Askøy speaker på TEDx Arendal og ble dermed den yngste i Norge som har holdt en TEDx-talk. Foredraget hennes handlet om hvordan de små tingene rundt oss er med på å forme oss i forhold til kjønnsroller, og det fikk stor internasjonal oppmerksomhet, blant annet i New York Times. Gled deg til å høre Guro!

 • Jostein Kobbeltvedt, daglig leder

  Jostein har vært daglig leder for Raftostiftelsen siden 2016. Med base i Bergen leder stiftelsen an i den globale kampen for å fremme menneskerettigheter og menneskeverd.

 • Ingrid Breisteinslien Rosland, prosjektleder

  Ingrid har blant annet ansvar for Raftostiftelsens kvinnenettverk. Dette er et nettverk for kvinnelige grasrotaktivister fra 19 land i Midtøsten, Nord-Afrika, og Sørøst-Asia.

 • Camilla Kvalheim, gründer og ansvarlig redaktør

  For åtte år siden fikk Camilla en idè. Hun ville starte en tv-kanal for og med utviklingshemmede. I dag er TV Bra i ferd med å erobre hele Vestlandet! Camilla er også nominert til Årets Bergenser 2018.

 • Isabel Aanes, programleder og reporter

  Isabell er reporter i TV Bra og programleder for kanalens månedlige talkshow. Bra Sending er høstens store tv-satsing, og Isabell har fått kolleger i både Florø og Førde. Nå satses videre sørover!

 • Utdeling av Sunnivaprisen 2018

  Sunnivaprisen deles ut til en ung kvinnelig leder med imponerende resultater i sin karriere, og med et stort potensiale som leder. Prisen deles i år ut for 19. gang.

 • Irene Kinunda, kunstnerisk konsulent

  Irene hadde en dramatisk oppvekst i Kongo. Flukten fra hjemlandet til Bergen tok ti år. I Bergen har Irene vært knyttet til Fargespill i flere år, og hun arbeider nå som kunstnerisk konsulent. I tillegg hjelper hun Bergen kommune med å bosette flyktninger. Irene leder årets julelunsj sammen med Finn Tokvam.

 • Finn Tokvam, journalist, musiker og forfatter

  Finn er kanskje mest kjent som programleder sammen med Bård Ose i P.I.L.S. på NRK P1. Han debuterte som forfatter i 2005, og er også en av frontfigurene i populærorkesteret Finn Erix. Finn har ledet julelunsjen i flere år, og har i år med seg Irene Kinunda som medprogramleder.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}