Innovasjonskveld
med Eviny Ventures og GC Rieber

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 31. mai 2022 kl. 17.00 - 20.00

Tirsdag 31. mai 17:00 inviterer Eviny til sine nye lokaler på Skipet i Solheimsviken, en del av Innovasjonsdistriktet i Bergen. Det skjer store endringer i energimarkedet og transformasjonen fra fossilt til fornybart kan ikke gå raskt nok!

Eviny har de siste årene hatt et stort fokus på å bidra til å sette fart i omstillingen og å gripe de nye mulighetene dette representerer. I løpet av ettermiddagen vil Innovasjon i Eviny fortelle hvordan de har jobbet med å modne frem nye selskaper med globalt potensial. I tillegg vil venturefondet Eviny Ventures gi innsikt i hvordan de arbeider og hva de ser etter i mulige nye investeringer.

Det blir god stemning utover ettermiddagen med en oppstartssimulator. Her blir det høyt tempo, middels kaos og lav overlevelsesrate! I simulatoren skal du og teamet ditt ta en batteriteknologi fra prototype til storskalaproduksjon ved hjelp av investorer og kunder. Øvelsen representerer de tre første årene i en tech-startup og utfordrer teamets evne til å samarbeide, innhente informasjon og ta de rette avgjørelsene underveis. Simulatoren ble laget i forbindelse med en doktorgrad og brukes blant annet i masterforelesninger for studenter ved NTNUs Entreprenørskole og Industriell økonomi og teknologiledelse. De siste fem årene har kun tre av 30 team klart å «overleve» hele øvelsen. Både caset, investor- og kundeprofilene er inspirert av ekte aktører.

Hvem krasjer og hvem vinner? Vi feirer uansett!

GC Rieber vil også være tilstede og fortelle kort om hvordan de utvikler Innovasjonsdistriktet Solheimsviken/Marineholmen, før vi drar over til deres nye perle Viken Brygge hvor kvelden fortsetter på Moxy sin nye uteservering som ligger et steinkast unna Skipet. Her satser vi på nydelig Bergensvær!  

Arrangmentet er bare for medlemmer av BergenUP. Det er begrenset med plasser så vær rask og meld deg på!

MELD DEG PÅ HER

BergenUP er en møteplass for unge under 40 år i næringslivet.
Nettverket er tverrfaglig og skal styrke de unges stemme i utviklingen av Bergens næringsliv og dets rammebetingelser.

Møtet arrangeres i samarbeid med:

Vår hovedsponsor er:

Innovasjonskveld
med Eviny Ventures og GC Rieber

Informasjon

Min side
Tid
Tirsdag 31. mai 2022 kl. 17.00 - 20.00

Aktiviteten er for tiden fulltegnet, ved registrering blir du satt på venteliste.

Innovasjonskveld
med Eviny Ventures og GC Rieber

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}