#BNmøte

Informasjon

Min side
Sted
Webinar
Tid
Onsdag 14. april 2021 kl. 09.00 - 10.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 14. april 2021 kl. 09.00

IT-angrep er blitt den største bekymringen for mange toppledere. Hvordan kan du unngå det? Vi gir deg de beste rådene!

En fersk rapport fra PWC viser at toppledere er mer bekymret for IT-angrep enn for pandemi og klimaendringer. Nylig har vi vært vitne til flere større IT-angrep i Norge. Alle virksomheter, om man er offentlig eller privat, stor eller liten er utsatt i Norge. Det som kjennetegner IT-angrep er at de er tidskrevende, kostbart for virksomheten og kan i verste fall gjøre at virksomheten må stoppe opp i flere uker. Ofte blir man utsatt for løsepengekrav hvor uvedkommende kommer seg inn i virksomhetens systemer, låser de og krever løsepenger for å åpne de. Spørsmålet er hva gjør man da?

I dette webinaret presenterer PWC sin ferske Global CEO Survey 2021 rapport, og forteller om hvordan uvedkommende hackerne tenker når de gjennomfører IT-angrep.
TietoEvry har selv blitt utsatt for et angrep, men bistår også virksomheter med å komme seg ut av vanskelige IT-angrep. De vil gi praktiske erfaringer og råd til hvordan man kan unngå å havne i slike situasjoner.

SE PROGRAM 

Webinaret er gratis for alle medlemmer i Bergen Næringsråd, og det vil være åpent for å stille spørsmål til foredragsholderne.

MELD DEG PÅ HER

Webinaret arrangeres i samarbeid med:

 

#BNmøte

Informasjon

Min side
Sted
Webinar
Tid
Onsdag 14. april 2021 kl. 09.00 - 10.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 14. april 2021 kl. 09.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

#BNmøte

 • 09:00

  Presentasjon av Global CEO Survey 2021 rapport

  Presentasjon av rapport som forteller om hva norske og globale toppledere er mest bekymret for fremover.

  Rune Strømsnes
  Partner i PWC og leder for Consulting Bergen

  • Rune har 18 års erfaring som konsulent. Han har 4 års linjeerfaring fra bank og finanssektoren, samt 8 år i ulike roller i Luftforsvaret.
  • Han har sin utdannelse fra Norges Handelshøyskole (siviløkonom), Luftkrigsskolen og Universitet i Bergen. Knyttet til digital omstilling har han også gjennomført executive programmet Driving Digital Strategy ved Harvard Business School.
  • Rune har lang og variert prosjektbakgrunn med vekt på strategiprosesser, innovasjonsprosesser, risikostyring og organisatorisk utvikling.  

 • Hvordan «hackere» tenker

  Preben Nyløkken
  Senior Manager i PWC

  • Preben har jobbet med cybersikkerhet i over 15 år og leder de fleste cyber-oppdrag for PwC på Vestlandet.
  • Han er en "etisk hacker", som betyr at han får lov å forsøke å bryte seg inn i PwC sine kunder sine datanettverk for å avdekke svakheter og sikkerhetshull i kundens datasystemer. Formålet er å oppdage og korrigere eventuelle svakheter, før de kan bli utnyttet av cyberkriminelle.
  • Utover sikkerhetstesting jobber han også mye med sikkerhetskultur og holder en rekke foredrag om cybersikkerhet til ansatte og ledere.

   

 • TietoEvry om erfaringer og tips og triks til ledere

  Vi får høre hvordan det har vært for TietoEvry å bli utsatt for et IT-angrep og hvordan de hjelper virksomheter med å komme seg ut av vanskelige IT-angrep. Han vil gi praktiske erfaringer og råd til hvordan man kan unngå å havne i slike situasjoner, og hva du gjør når man først har blitt utsatt for et angrep.

  Inge Ådland
  Regionsdirektør Region Vest i TietoEvry

  • Inge Ådland er sivilingeniør i datateknikk fra NTH og MBA i strategisk ledelse fra NHH.
  • Har erfaring som IT-konsulent i 10 år, IT-sjef i bank i 11 år og siste 7 år leder i konsulent/IT-selskap.
  • Inge er opptatt av å bruke digitalisering for å gi forretningsverdi, men at de teknologiske og organisatoriske valget vi tar er vurdert ut fra risiko og den risikoappetitten selskapet kan leve med.

 • Slutt 10:00

  Q&A / paneldiskusjon

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}