Veien mot et nullutslippsamfunn

Informasjon

Min side
Sted
Digitalt
Tid
Torsdag 28. april 2022 kl. 09.00 - 12.00

Fornybarkonferansen er regionens største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av fornybar energi og bærekraftige løsninger.

Krigen i Ukraina betyr at Europa vil legge større vekt på energisikkerhet og akselerer utbygging av fornybar energi. Norge har store forutsetninger til å bidra, men kan vi både bistå Europa og samtidig ha nok kraft til at vi vil lykkes med egen industri og det grønne skiftet?

Med topp eksperter og konkrete eksempler på bedrifter og forskningsprosjekter i studio tar vi for oss følgende problemstillinger:

 • Hvordan skal energinasjonen Norge følge opp EUs nye og ambisiøse tidslinjer for energiskiftet?
 • Hva skjer når energi blir sikkerhetspolitikk av høyeste prioritet?
 • Hvordan sikre næringslivet tilgang på nok fornybar energi?
 • Hva står i veien for havvindutbygging på norsk sokkel før 2030?
 • Hvordan rigges finans- og kapitalmarkedene til tempoet i det grønne skiftet?

Konferansen vil deles opp i fire bolker, som hver for seg gir deg kunnskap og inspirasjon om viktige temaer innen det grønne skiftet.

SE PROGRAM

I år er konferansen digital og kan ses direkte eller i opptak når det måtte passe.

MELD DEG PÅ HER


Våre partnere:

Veien mot et nullutslippsamfunn

Informasjon

Min side
Sted
Digitalt
Tid
Torsdag 28. april 2022 kl. 09.00 - 12.00

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Veien mot et nullutslippsamfunn

 • kl. 09:00

  Åpning og velkommen

 • FORNYBAR ENERGI SOM SIKKERHETSPOLITIKK

 • Jarand Rystad, daglig leder i Rystad Energy

  Rystad Energy er i dag ett av verdens tre store, internasjonale analyse- og konsulentfirmaer innen energi. Jarand Rystad vil presentere hvor raskt energiskiftet i Europa går og peke på geopolitiske faktorer som vil prege energimarkedet fremover.

 • Alf Ole Ask, Energi og Klimas korrespondent i Brussel

  Ask er stasjonert i Brussel og rapporterer om energi- og klimaspørsmål fra EU. Han har lang fartstid som journalist i aviser som Aftenposten, Dagens Næringsliv og Dagbladet, blant annet som korrespondent i Brussel og New York.

 • Tina Bru, 2. nestleder i Høyre

  Som tidligere Olje- og energiminister presenterte hun Solberg-regjeringens energimelding før det ble regjeringskifte høsten 2021. Hva mener Høyre om den sittende regjeringens energipolitikk? 

 • Amund Vik (AP), Statssekretær Olje- og Energidepartementet

  Regjeringen har ambisjoner om storstilt utbygging av havvind og tilrettelegge for nye grønne industriprosjekter. Energisituasjonen i Europa påvirker Norge. Hvordan vil regjeringen sikre bedre energisikkerheten med EU?

 • BLIR VI FRAKJØRT I DET GRØNNE INDUSTRIKAPPLØPET

 • Lars Sørgard, professor ved NHH og leder av Energikommisjonen

  Den tidligere konkurransedirektøren har fått oppdraget med å evaluere situasjonen i det norske kraftmarkedet. Sørgård skal diskutere dilemmaene i norsk energipolitikk og hvordan man forhindrer en ny strømkrise. Sørgard har forsket og undervist på feltene næringsøkonomi og konkurransepolitikk.

   

 • Ronny Haufe, CEO, CCB Energy Holding

  Ronny Haufe er administrerende direktør i CCB Energy Holding og H2 Production, et selskapskonsern som for tiden kommersialiserer ren hydrogenproduksjon og utvikler grønn energipark. Han er medlem i Bergen Næringsråd sin ekspertgruppe Energi og har lang erfaring innen ledelse og forretningsutvikling i energibransjen.

 • Elisabeth Vike Vardheim, konserndirektør Nett i Statnett

  Statnett er systemansvarlig for kraftsystemet, inkludert et havvindnett og har med det ansvaret for å sikre strømforsyningen i hele landet og overføring av kraft mellom landegrensene. Vike Vardheim skal snakke om utfordringene og mulighetene for et grønt skifte i Norge.   

 • Olav Osvoll - administrerende direktør hos Eviny Fornybar

  Det slås alarm om det norske kraftoverskuddet og spås at er brukt opp innen fem år. Hvordan henger dette sammen med behovet for mer fornybar energi – hvordan får vi til rask omstillingen for å nå våre klimaforpliktelser? Fornybar-sjefen i Eviny forteller hvordan den raske energi- og klimaomstillingen vil skape nye grønne arbeidsplasser. 

 • NORSK HAVVIND - HVOR FORT KAN DET GÅ?

 • Finn Gunnar Nielsen, professor og direktør i Bergen Offshore Wind Centre (BOW) UiB

  Han regnes av mange som den flytende havvinds «far». Fra 2002 til 2009 ledet utviklingen av flytende havvind i Hydro og senere i Statoil som førte frem til Hywind. I sin tidligere stilling ledet han forskningsprosjektet som utviklet av verdens første fullskala, flytende vindturbin. For dette arbeidet ble han i 2018 tildelt Norges Tekniske Vitenskapsakademis ærespris.

 • Tom-Christer Nilsen, næringspolitisk sjef i Bergen Næringsråd

  Tom-Christer er næringspolitisk sjef i Bergen Næringsråd og tidligere stortingspolitiker og fylkesordfører for Hordaland. Han skal snakke om tidslinjen for planlegging av nye havvindprosjekter i Norge.

 • Endre Bjørndal, professor ved NHH

  Bjørndal er professor fra Norges Handelshøyskole (NHH) og ekspert på energimarkedet. Han skal presenter hvordan et norsk havvindmarked kan se ut. 

 • Beate Myking, Senior Vice President for New Energy Solutions, Equinor

  Beate Myking er utdannet geolog og har lang fartstid innen olje og gass-sektoren. I 2017 gikk hun over til fornybar som leder for havvind, sol og karbonfangst i Equinor. I dag er hun direktør for Equinors nye energiløsninger.

 • Merete Lie Holen, styremedlem i Odfjell Ocean Wind

  Odfjell Ocean Wind har utviklet standardisert flytende havvindkonsept som kan serieproduseres i Norge. Det er flyttbare installasjoner, ikke konsesjonspliktige og kan erstatte kraftkabler fra land. 

 • Eirik Finserås, stipendiat ved det juridiske fakultet på UiB

  Finserås forsker på konsesjonsprosesser for havvind i Norge, Danmark og England. Han har tidligere studert internasjonal rett i London i flere år og på bakgrunn av denne erfaringen sammenligner han prosessene i et Nordsjø-perspektiv. Målet i dette forskningsarbeidet er å avdekke styrker og svakheter i reguleringen for å legge til rette for en mer forutsigbar energiomstilling.

 • KAPITALTILGANG I DET GRØNNE SKIFTET

 • Kyrre Knudsen, Sjeføkonom i Sparebank 1 SR-Bank

  Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Han er også en kjent kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.

 • Thomas Fleck, Konsern bedriftsrådgiver storkunde

  Fleck har jobbet i SR Bank mot større næringslivskunder i 14 år. De siste årene har han kun jobbet med finansiering av grønne næringer/fornybar med hovedvekt innen vannkraft og vindkraft. I tillegg jobber banken med mange av det nye fornybarselskapene innen biogass, grønn og blå hydrogen m.m.

 • Jon Trygve Berg, partner i Sarsia Seed Management

  Sarsia Seed er et norsk såkornfond som investerer i innovative tidligfaseselskaper innen bl.a. fornybar energi. Berg vil snakke om en tidligfase investors rolle, forskjell på norske og utenlandske investorer og hvordan de velger ut grønne teknologier.

 • Thomas H. Wikberg, CEO i Heimdall Power

  Heimdall Power leverer teknologi som kan øke overføringskapasiteten i det eksisterende nettet smartere. Han har mange ulike lederposisjoner innen selskaper som Kongsberg Digital, Opera Software og Telenor. Han kommer til Fornybarkonferansen for å snakke om tilgang på kapital og hvordan de ser på mulighetene for å finansiere opp selskaper i denne bransjen i Norge.

 • ENERGIPOLITISK KVARTER

 • Ove Trellevik, Stortingsrepresentant for Høyre

  Trellevik er utdannet offiser fra Sjøkrigsskolen og siviløkonom fra NHH. Han har lang fartstid i politikken, bl.a. som ordfører i Sund Stortingsrepresentant siden 2013. Han er medlem av Energi- og Miljøkomiteen. 

 • Lars Haltbrekken, Stortingsrepresentant for SV

  Han er medlem av Energi- og miljøkomiteen, og er en aktiv norsk politiker og stortingsrepresentant i Sosialistisk Venstreparti. Haltbrekken har også vært leder i Norges Naturvernforbund.

 • Terje Helleland, Stortingsrepresentant for Frp

  Halland har dedikert mye av sin karriere til politisk arbeid. Blant annet har han bakgrunn som fylkesvaraordfører i Rogaland, konstituert statssekretær for landbruks- og matminister Jon Georg Dale. I dag er han også medlem av energi- og miljøkomiteen.

 • 12:00

  Slutt

 • MELD DEG PÅ HER

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}

Deltagere

Fornavn

Etternavn

Bedrift / Organisasjon

Laila Skår .
Janicke Haga Acreare
Jannicke Wilhelmsen Adecco Norge AS / Modis Norway AS
Randi Lile Advansia
Marit Bergstøl Hvidsten Advice4you as
Ola Hermansen Advokatfirmaet Hjort
Berit Gundersen Åfjord kommune
Tove Ormevik Aker BP
Tove Ormevik Aker BP
Anita Evenset Akvaplan-niva
Sverre Krogsrud Alf Gundersen AS
Janicke Allers Allers Kommunikasjon AS
Linette Halck AM
Jan Erik Kronstad Amitec AS
Monika Hope Aof Vestlandet -Agder
Arild Næss aPoint AS
Linn Mevold Apriil Innhold AS
Justas Pleckaitis Aragon AS
Hanne Watts Arendals Fossekompani
Unn Orstein Asker Elveforum
Rikke Stoud Platou Avo consulting
Sophia Woge Avonova
Stian Espeland BA
Per Eide Bergen bibliotek
Christian Hjelle Bergen kommune
Vincent Mrimba Bergen Kommune - Kulturetaten
astrid Hårstad Bergen næringsråd
Sverre Simen Hov Bergen Næringsråd
Johannes Magnus Bergen Næringsråd
tom-christer nilsen Bergen Næringsråd
Ann Jorun Hillersøy Bergen Nei til EU
Andreja Ostojic Bergen Opportunity
Terje Aarsand Bergen Turlag
Tove Larsen Bernh. Larsen Holding (BLH)
Finn Bjørnar Lund Besteforeldrenes klimaaksjon
Hallvard Barca Hjetland BHI AS
Eva Skjold BIR AS
Ingrid Hitland BIR Ressurs AS
Synnøve Mowinckel Bjørnafjorden Næringsråd
Cecilie Bertelsen BKK
Margrethe Slinde BKK Nett
Charlotte Sterner BKK Nett
Hilde Haugse BKK Nett AS
Anri Hebib BN
Ole-Arne Torsvik Bodø Kommune
Osmund Våga Bokn kommune
Erlend Solem Boreal
Alf Helge Greaker Bømlo kommune
Karoline Flåte British Embassy
Karina Garnes Reigstad British Embassy
Eirik Lilledahl Carbon Removal AS
Christine Hilt Caverion
Ronny Haufe CCB ENERGY HOLDING
Marita Våge CCB Energy Holding
Erik Børsheim CCB Energy Holding As
Christoffer Dam-Larsen Christoffer Dam-Larsen
Kurt Fjeld Coast Center Base AS
Jan-Dagfinn Lund Coast Center Base AS
Cato Lassen Corporater
Efraim Kanestrøm Corvus Energy
Jørn Einar Berg Cowi AS
eirik fausa danske bank
Andre Nordsti Danske Bank
Pål Smette Brunes Danske Bank
Malin Christine Mjøs Lassen Dealflow AS
Lasse Fredheim Deep Wind Offshore
Alexander Rügert-Raustein Dei Grøne
Silje Sævig Deloitte
Silje-Marie Wegner Lønning Deloitte Advokatfirma AS
Ida Dyreng Destinasjon Trysil
Pål Skorge Dfind AS
Herlaug Fyhn DNB
Ingrid Gjøstein DNB
Pia Helland DNB
Tine Revheim DNB
Truls Cook Tollefsen DNB Bank
Christina Pihl-Johannessen DNB Bank
Marion van Gemst DNB Markets
Kirsten Birgitte Strømsnes DNV
Andre Veie Engh Ecogo AS
Maria Sørbye ECOHZ
Rune Hansen Egen
Helle Moen EGGS Design AS
Eiler Macody Lund Eiler Macody Lund
Bodil Sannes-Vardenær Eksfin
Anne Lerum Endrava
Tuva Kvåle Energi Norge
Toini Løvseth Energi Norge
Endre Ivar Energi Norge
Bendik Solum Whist Energi Norge
Lars Bjørdal Energi Norge AS
Jørn Bugge Energi Norge AS
Charlotte Gannefors Krafft Energiomstilling Vest (EOV)
Kjetil Husby Energiråd AS
Øyvind Lie Energiteknikk
Morten Hagen Enfo - Flexibility monetized
Melisa Bilic Entro
Berit Thorsteinsson Entro
laura wiken Entro
Sandra Arnevik Entro AS
Diana Espelid Entro AS
Tonje Sandnes Entro AS
Martin Stene Entro AS
Simon Thunestvedt Entro AS
Gjertrud Groven Bech Equinor
Eli Rye Equinor
Torstein Stangenes Equinor
Ole Arild Larsen Equinor ASA
Marie Aune Eviny
Sindre Hauge Eviny
Marianne Helvik Eviny
Ann-Mari Knudsen Eviny
Daniel Syslak Eviny
Asgeir Thue Eviny
Mari Bondevik Eviny AS
Inge Husefest Eviny AS
Erik Korvald Eviny Digital AS
Lise Andersen Eviny Fornybar
Lise Andersen Eviny Fornybar
Anders Husebø Eviny Fornybar
Kjell Johnny Kvamme Eviny fornybar AS
Helge Marchmann Andersen Eviny Marked AS
Roald Brekkhus Eviny Ventures AS
Sigurd Reimers Extinction Rebellion
Marie Skara EY
Anne Hovland Farvatn Capital
Fredrik Lund Farvatn Capital AS
Victoria Bakken Festspillene i Nord-Norge
Stian Madsen Fjordkraft
Erik Fleischer Fleischer
Stine Instefjord Flux AS
Rolf Lohne Flux AS
Mina Rosenvinge Folkeaksjonen oljefritt LoVeSe
Andreas Tjeldflaat Framlab
Karianne Kojen Andersen GCE Ocean Technology
Kai Stoltz GCE Ocean Technology SA
Kjersti Brendengen Glitre Energi Nett
Fredrik Vabog Godtlevert Gruppen
Trond Hundstuen Greenfarmer as
Jan Erik Ødegård Greenstat ASA
Rune Birkeland Grieg maritime group
Ragnhild Undertun Gulen og Masfjorden Utvikling as
Jan Tore Helgesen Halliburton
Eskil Eriksen Halliburton / NMBU
Sigmund Vereide Hardanger og Voss Næringshage
Claudia Mocci Haugaland Kraft
Einar Svendsen Havforskningen (pensjonert)
Hans Christian Medlien HC Medlien gård & forundring
Hans Christian Medlien HC Medlien gård & forundring
Caroline Unneland HIBA HUS
Snorre Skjevrak Hill + Knowlton
Grethe Meisingset HitecVision
Hogne Hongset HOBI
Hogne Tyssøy Hogein AS
Anders Stensland Hordaland Fagskole
Marianne Olsen Brøntveit Høgskolesenteret i Kongsvinger
Hilde Zwaig Kolstad Høgskulen på Vestlandet
Nina Gulbrandsen Høyskolen i Østfold
Adam Hassan Ibrahim HVL
Ina Wiik Hydro Energi
Cathrine Garten Hydro Energi AS
Cathrine Bryøen Hyldra Technologies
Jonny Andersen Industrifinans Kapitalforvaltning
Dag Rune Storelid Ingen
Nora Marie Mjølhus Initiativ Vest
Burim Gudaqi Inmeta
Kristine Timberlid Innovasjon Norge
Tor-Andre Femtehjel Insert Logic as
Tom Eirik Olsen Ishavskraft
Jørgen Mjelde Itera Norge AS
Pia Haarseth KANFA
Marie Løvset Karriere Nordland
Hanne Hodnesdal Kartverket
Linn Rustad Klaveness Marine
Siri Eritsland Klima- og miljødepartementet
Stian Tollisen KOMET FOAS AS
Anne Therese Sande Kommunal Landspensjonskasse
Thomas Berg Koteng Eiendom AS
Øyunn Viken Kultur Vest
Solveig Korum Kulturtanken
Ole-Bjørn Gjerde Kvasshovd AS
Inge H. Stangeland Kvinesdal kommune
Grete Solheim Kvinnherad kommune
Katrin Waage Kwk
Tor Jørgen M. Lindahl Landsorganisasjonen i Norge
Laura Johanne Olsen Lofotrådet
Christina Lyle Lyle Innovativ
Mari Aamo Pedersen Mari Aamo Pedersen
Ingrid Gundersen MDE
Anne Marie Heidenreich MDG Enebakk
Brit Eva Helgedal MDG Modum
Tone Asbøll Meldal v.g. skole. Trøndelag fylkeskommune
Tor Inge Åsen Micosoft
Mats Resaland Microsoft
Elin Lie MioTech
Milena Miccoli MODIS / Adecco
Herman Moestue Montel
Sveinulf Vågene Motvind
Elin Kamsvåg Møre og Romsdal fylkeskommune
Lars Martin Ullereng Mull
Jon-Viking Thunes Multiconsult AS
Guro Fjellhaug Munck Cranes A/S
Tore Furevik Nansensenteret
Nina Taralrud Naturelsker og frivilligheten med bl.a Motvind Norge
Saskia Wanders Naturvernforbundet
Ann Kristin Vedå Nav
Ragnhild Friis-Ottesen NAV Vestland
Kjersti Bjørke Næringshagen Hardanger
Christel Johansen Kvamme Næringshagen i Ullensvang
Mari Smith Nei
Christine Neumann NH Kapital AS
Helene Frihammer NHO
Abu Matovu Nibio
Jorunn Birkeland NITO
Stine Dale NITO
Solrun Skjellum Niva
Kjetil Bøhmer NMBU
Heidi Elise Heitun Kvale Nome kommune
Cecilie Jordal Noova Energi System AS
Jens Kvarekvål Norconsult
Henrik Roe Nordea
Jon Hille-Walle Nordea Asset Management
Hans Tysnes Nordea Bank ABp, filial i Norge
Parisa Bahiraei Nordstil AS
Frits Kverneland Norengros Kjosavik
Bjørn Naug Norges Bank
Øyvind Tangen Ødegaard Norsk institutt for vannforskning, NIVA
Kirsten Øystese Norsk Klimastiftelse
Monica Faye Norsk kulturforum
Rune Hersvik Norsk Vind AS
Robert Kippe Norwea
Hilde Førland Norwegian Hull Club
Simon Markussen Norwegian Hull Club
Menaka Pradeep-Skjold Norwegian Hull Club
Bente Heimdal Nov
Gina Svingen Novotek AS
ZOHREH JALILI NTE
Joakim Axelsen NTNU
Morten Biering NTNU
Elise Høiby NTNU
Mohamed Maktabi NTNU
Mohamed Maktabi NTNU
Therese Tjeldflåt NTNU
William Bjønness NTNU / TU Berlin
Ingrid Endresen Haukeli NVE
William Walker Rode NVE
Nenad Keseric Ocean Sun
Elin Crombie Odfjell Oceanwind
Jonny Kristensen Odfjell Technology
Fredrik Meyer-Lampe Odfjell Technology
Stig-Morten Knutsen Oljedirektoratet
Inger Erikka A. Lundetræ Örn Management AS
Hege Frøen Oslo Universitetssykehus
Øystein Ihler Pensjonist
Per Olav Bjørgum Privat
Vanathi Muthuraj Privat - Oslo_Norway
Camilla Maline Karlsen Privatperson/lokalpolitiker (SV Dyrøy, SV funkisnettverk, m.fl.)
Inger-Johanne Tjoflaat Proactima
Kathinka Pettersen PSW Technology
Silje Arnøy PwC
Silje Arnøy PwC
Inki Brown PwC
Birgitte Hodneland PwC
Hanna Kloster PwC
Ole-Petter Lund PwC
Trine Rollefsen Næss PwC
Ola Silgjerd PwC
Øystein Fossen Thorud Pwc
Bjørn Brakstad QMS360 AS
Stian Berg Renergiteknikk
Kristin Madsen Riksrevisjonen
Kittil Aarnes Sameiet Sandakerveien 10 B-E
Olav Hallset Samfunnsviterne
Marita Johansen Sammen
Magnus Skaare Rygh SB1 Hallingdal Valdres
Hans Petter Solberg SB1 Markets
Ellen Bruzelius Backer Sekretariatet for Klimautvalget 2050
Geir Uri Jensen Selvstendig
Harald Stensdal Selvstendig
Celeste Norlund Selvstendig næringsdrivende
mikkel næs Shed AS
Terje Iversen Shell Global Solutions BV
Eivind Nilsen Siemens AS
Christian Busengdal Sinomine Specialty Fluids
Eirik Sagen Skagerak Kraft AS
Glenn Lie Skanska Norge AS
Lars Emil Berge Småkraftforeninga
Astrid Myren Sogn og Fjordane Energi
Thomas Mellin-Olsen Sonat Consulting AS
Frans Eriksen Sør-Varanger kommune
Emma Thylander SpareBank 1 Hallingdal Valdres
Lene Gjermundsen SpareBank 1 Østfold Akershus
Ruth Siri Espedal Lycke SpareBank 1 SR-Bank
Thomas Fleck SpareBank 1 SR-Bank
Marit Helene Gladhaug Sparebank 1 SR-Bank
Thor-Christian Haugland SpareBank 1 SR-Bank
Kenneth Mortveit SpareBank 1 SR-Bank
Håvard Øvregård Sparebank 1 SR-Bank
Møyfrid Risdal SpareBank 1 SR-Bank
Rune Tovsrud SpareBank 1 SR-Bank
Christine Wathne Seloter SpareBank 1 SR-Bank
Wenche Winge SpareBank 1 SR-Bank
Eva Aalvik SpareBank 1 SR-Bank ASA
Petter Østvold SpareBank1 SR-Bank
Lise Pedersen Tengesdal SpareBank1 SR-Bank
Morten Birkeland Sparebanken Vest
Lars Vikjord SPB1 SR-Bank
Karoline Bråten SR-bank
Helge Halvard Helgø SR-Forvaltning AS
Ingrid Melby SSB
Malin Bjelvert Statistisk sentralbyrå
Ann Christin Bøeng Statistisk sentralbyrå
John Sondre Sikkeland Statistisk Sentralbyrå
Vilde Haugland Stavanger Arbeiderparti
Tora Margrethe Eide Stavangerregionens Europakontor
Stein Johannessen Stein Johannessen
Arve Samnøy StS gruppen AS
Karoline Barosen Student
Christian Berlinger Student
Martha Johanne Pedersen Student
Victoria Storelv Student
Henrik Ingstad Student NMBU
Vidar Slettehaug Sunnfjord Utvikling AS
Cathrine Jahnsen Sustainable Partners
Marte Steinsvik Sweco
Elisabeth Baird Sweco AS
Svein Rune Ellingsen Sweco Norge AS
Espen Schreiner Sweco Norge AS
Terje Schutz Pettersen Sweco Norge AS
Mari Nøvik TDN Direkt
Øyvind Thyri TDN Direkt
Merethe Tverraaen TechnipFMC
Stein Lønne Tertnes Holding AS
Birthe Steinsøy Tevas AS
Heidi Stendal Thommessen
Heidi Stendal Thommessen
Alice Tellnes Three60Energy
Helene Myking Tide ASA
Anders Teigland TioTech as
Stian Topland Trønder Energi
Magnus Runnerstrøm TrønderEnergi
Trude Kjos Falkenberg Trude Kjos Falkenberg
Irmelin Færøy Tryg
Maria Bratseth Tryg Forsikring
Margrethe Helle Østervold Tryg Forsikring
Sebastian Sommer Tryg Forsikring
Elisabeth Stene Ueland Coucheron
Terje Restad Ui
Eirik Finserås UiB
Kristin Guldbrandsen Frøysa UiB
Eystein Jansen UiB
Astrid Nybø Uib
Gry E. Parker UiB
Mette Paust-Andersen UiB
Julie Brekke UiS
Aleksandra Mjøs Universitet i Stavanger
Kjersti Fløttum Universitetet i Bergen
Finn Gunnar Nielsen Universitetet i Bergen, Bergen Offshore Wind Centre
Vivian Guo Universitetet i Oslo
Bendik Larsen Universitetet i Oslo
Øivind Aasland Håkonsen Uptime International
Vilde Blomhoff Pedersen Varmere Våtere Villere
Maja Nilsen Venstres bystyregruppe
Erik Bøckmann Vest Corporate Advisors AS
Tor Martin Misund Vestland fylkeskommune
Sølve Sondbø Vestland fylkeskommune
Audun Erik Sunde Vestland fylkeskommune
Anne Jo Lexander Vestnytt
Bjarte Sjøtun VIEW Ledger AS
Nils Petter Hauan VilVite, Bergen Vitensenter as
Barbara Salopek Vinco Innovation
Teele Lohne VIS
Hege Rødland Visindi Bergen AS
Nina Croft Vitenparken
Finn J. Sævil Vizir AS
Adam Östman VOKKS Kraft AS
Stina Hope Volte
morten helle Voss herad
Geir Gorm Olsen VTC Offshore AS
Elin Hessen Wattn
Kristin Fergestad Widerøe AS
Caroline Landsværk Wikborg Rein Advokatfirma AS
Knut Magnussen Wikborg Rein Advokatfirma AS
Ulrika Bohman Yara
Toril Eidesvik Zahlahuset AS
Tone Svendsen Endal ZERO
Knut Andre Vold ZERO