#FinTech-hovedstaden Bergen

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 9. september 2021 kl. 15.00 - 20.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 8. september 2021 kl. 10.00

En fersk rapport om Finansbyen Bergen viser at byen vår er Norges FinTech-hovedstad. Vi inviterer til en halvdagskonferanse hvor vi samler bedrifter i alle størrelser som har vært med på å bygge og forme finansbransjen i regionen.

I likhet med mye annet i 2020, måtte vi dessverre avlyse den planlagte Finansdagen Vest. Over et år senere ønsker YoungFinance og Ressursgruppen Finans i Bergen Næringsråd å presentere Finansdagen Vest 2021, i samarbeid med NCE Finance Innovation og BergenUP.

Allerede bekreftet på scenen er Erik Lien fra RPA Supervisor, Kåre Bottolfsen fra Ticket.co, Thor Kristian Seth fra Zdata, Marianne Wik Sætre fra DNB, Lisbet Nærø fra Himla og representanter fra STACC, iMove, Tryg og Quantfolio. Flere selskaper vil bli annonsert fortløpende.

I tillegg til et solid faglig innhold vet vi at en av de viktigste faktorene for suksess er menneskene, det vil derfor være mye rom for nettverking i løpet av dagen. Selve konferansen varer frem til kl. 18:00, med påfølgende middag utover kvelden. Mer informasjon kommer.

Merk: Prisen er inkludert konferanse, pausemat, middag og velkomstdrink. Ønsker du kun å være med på konferansen er pris 300 kr.

MELD DEG PÅ HER

#FinTech-hovedstaden Bergen

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 9. september 2021 kl. 15.00 - 20.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 8. september 2021 kl. 10.00

#FinTech-hovedstaden Bergen

 • 14:30

  Registrering og mingling

 • Erik Lien

  RPA Supervisor

 • Kåre Bottolfsen

  Ticket.co

 • Thor Kristian Seth

  Zdata

 • Marianne Wik Sætre

  DNB

 • Lisbet Nærø

  Himla 

 • 18:00

  Middag

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}