#BNmøte

Informasjon

Sted
Grand Konferanse- og Festlokaler
Tid
Torsdag 4. april 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 3. april 2019 kl. 10.00

En feilansettelse kan koste bedriften dyrt. Hvordan begrenser du risikoen for å ansette feil, og hva gjør du hvis en feilansettelse har skjedd?

I forbindelse med utlysning av stillinger, gjennomføringen av intervjuer og inngåelse av arbeidsavtaler er det viktig at arbeidsgiver klargjør sine krav og forventninger. Dersom det skulle vise seg at det har skjedd en «feilansettelse», vil dette ha stor betydning arbeidsgivers handlingsrom. Arbeidsgiver må også i prøvetiden forholde seg til arbeidsmiljølovens krav.

I dette frokostmøtet får du praktiske tips til utlysningstekst og ansettelsesprosess, og vi ser nærmere på kravene som stilles til en arbeidsavtale. Vi går også gjennom prosessen som arbeidsgiver må følge for å kunne avslutte et arbeidsforhold på en mest mulig smertefri måte.


Møtet arrangeres i samarbeid med:

Ta gjerne med en venn eller kollega gratis! Registreres ved ankomst.

Informasjon

Sted
Grand Konferanse- og Festlokaler
Tid
Torsdag 4. april 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 3. april 2019 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

#BNmøte

 • 08:00

  Registrering og frokost

 • 08:30

  Einar Drægebø

  Advokat (H) og partner i Harris

  Han har lang yrkeserfaring både som advokat og politi. I en periode var en sjef for Politiets sikkerhetstjeneste på Vestlandet og politimester i Hordaland politidistrikt. Før han begynte i Harris, var Drægebo partner i Advokatfirmaet Kyrre i 15 år.

 • Claus Holm Isaksen

  Senioradvokat i Harris

  Han har tidligere jobbet i Konkurransetilsynet, Bergen tingrett og Bergen kommune. Siden 2012 har han vært tilknyttet Advokatfirmaet Harris med blant annet arbeidsliv som sitt kompetanseområde.

 • 10:00

  Avslutning

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}