Informasjon

Min side
Sted
Digitalt, lenke distribueres til alle som har meldt seg på
Tid
Torsdag 10. desember 2020 kl. 09.00 - 13.00
Påmeldingsfrist
Fredag 4. desember 2020 kl. 12.00

Jobber du i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen? Eller er du generelt opptatt av innovasjon og teknologiutvikling? Da må du ikke gå glipp av Proptech Innovation Conference 2020!

Bergen Næringsråd og næringsklyngen Proptech Innovation tar suksessen fra i fjor ett steg videre og arrangerer en fullskala internasjonal konferanse, denne gangen levert digitalt i din nettleser.

Fra vårt studio i Bergen tar vi deg med på en reise innenfor proptech verden rundt. Det blir et tettpakket program med keynotes og korte presentasjoner fra en rekke land. Du får over 30 innslag i løpet av den halve dagen konferansen varer, fordelt på bolkene Datadrevet innovasjon, Bærekraft og sirkulærøkonomi og Finansiering av bygg og proptech – hvor det er store endringer i vente.

Konferansen utvikler vi sammen med våre internasjonale innholdspartnere Plug and Play som er en verdensomspennende akselerator for startup-selskaper med hovedkontor i San Francisco og Metaprop som er et New York-basert venturefond for proptech. Og vi utvikler den sammen med våre sponsorer og støttespillere, blant andre BOB, BIR, BATE, Norconsult, Novaform og Bergen kommune.

SE PROGRAM OG MELD DEG PÅ

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}