#BNmøte

Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 2. oktober 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 10.00

Fokus på design og digitalisering forbedrer kundens opplevelser. Vi ser nærmere på hvordan serveringsbransjen fornyes og får flere fornøyde gjester!

LES MER OM PROGRAMMET HER

Digitalisering åpner opp for en rekke muligheter i serveringsbransjen. Sammen med EVRY spør vi hvordan du kan utnytte de ressursene du allerede har for å gi kundene bedre service, øke effektiviteten og få flere fornøyde ansatte.

Inntil nylig har Fjord Line drevet sitt flytende kjøkken, restauranter og barer på tradisjonell måte, med blokk og papir, høyt tempo og muntlig dialog mellom kjøkken og servitør. Sammen med Fjord Line har EVRY utviklet en digital løsning som frigir tid om bord – og får maten på bordet raskere enn før.

Gründerselskapet CanCannotEat fra Bergen har vakt stor oppsikt med sin nye app! Den gjør at spisesteder kan hjelpe gjester som har allergi- og kostholdsbehov på en mer effektiv måte.

MELD DEG PÅ HER

Møtet arrangeres i samarbeid med:

        

Informasjon

Min side
Tid
Onsdag 2. oktober 2019 kl. 08.30 - 10.00
Påmeldingsfrist
Tirsdag 1. oktober 2019 kl. 10.00
Totalt
{{ data.formattedPrice + ' ' + data.currency }}
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

#BNmøte

 • 08.00

  Frokost og mingling

 • 08.30

  Helene Risti

  Helene leder EVRY sin Digital Experience avdeling i Bergen. Hun har dyp kompetanse innen prosjekt- og endringsledelse. Hun jobber tett sammen med kunder for å implementere nye arbeidsmetoder og digitale-verktøy, slik at varig endring og gevinstrealisering blir mulig.

 • Torstein Utne

  Torstein er virksomhetsarkitekt, rådgiver og systemutvikler. I løpet av sin lange og varierte erfaring har han tilegnet seg en sterk forståelse for forretningsutvikling og er en viktig bidragsyter i prosesser rundt digital transformasjon. Han leder EVRYs innovasjons- og utviklingstjeneste Digital Business.

 • Georgina Terragni

  Georgina er designer og en kreativ problemløser for Digital Experience i Bergen, som er særlig opptatt av historiefortelling. Hennes misjon er å omforme dine tanker og løse idéer til konkrete bilder og konsepter, som mennesker kan forstå, engasjere seg i og føle eierskap til.

 • Alexander Castillo

  Alexander er utdannet dataingeniør og har bred kompetanse som systemutvikler. Han jobber i hovedsak med web-applikasjoner som fullstack-utvikler for Application Innovation i Bergen.

 • Tonje Ekrheim

  Tonje er ressurskoordinator og prosjektleder for Digital Experience i Bergen. Som prosjektleder har hun lang erfaring med koordinering i grensesnittet mellom kunde, design, utvikling og test.

 • Renate Robberstad

  Renate er medgründer av CanCannotEat - et verktøy som gjør det enklere for kokken og tryggere for gjesten å spise på restauranter. Har du matallergi, intoleranser, er veganer eller vegetarianer kan mattilpasningsbehovene registreres i appen. 

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}