Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 28. januar 2021 kl. 17.00 - 19.00
Påmeldingsfrist
Torsdag 28. januar 2021 kl. 10.00

BergenUP presenterer årshjulet for 2021 kombinert med quiz og en eksklusiv visning av "BERGEN - i all beskjedenhet" på Bergen Kino.

Tradisjon tro skal vi gi dere en smakebit på at det spennende som planlegges i 2021 i regi av BergenUP. I år har vi fått tildelt 55 plasser til en privat visning av "BERGEN - i all beskjedenhet". Dette kan vi gjøre fordi vi kan opprettholde godt smittevern og nødvendig avstand. I tillegg ber vi alle deltakere om å stille med munnbind og alle må være symptomfri.

Filmen vi skal se er en småfrekk og selvironisk, men også poetisk og vakker hyllest til den bergenske sjelen, byen og folket. Vi tar også temperaturen på hvor mye dere kan om næringslivet, politikken, kulturen og alt som har skjedd i regionen under koronaen i 2020.

Mange mener at den største verdien med å være medlem av BergenUP er å treffe nye engasjerte mennesker og få et innblikk i andre deler av næringslivet. Derfor legger vi til rette for at vi kan samles i tråd med gjeldende retningslinjer. Da kan vi mingle og bli kjent på trygg avstand gjennom en digital quiz som presenteres på kinolerretet.
Det serveres pizza og brus.

Vi håper dette gir alle en god anledning til å starte det nye året med nye spennende bekjentskaper med et friskt påfyll av trivia om Bergen.

MELD DEG PÅ HER

Les mer om våre smittevernstiltak HER.

BergenUP er en møteplass for unge under 40 år i næringslivet. Nettverket er tverrfaglig og skal styrke de unges stemme i utviklingen av Bergens næringsliv og dets rammebetingelser.

Vår hovedsponsor er:

Vi ber alle deltakere om å stille med munnbind og alle må være symptomfri.

Informasjon

Min side
Tid
Torsdag 28. januar 2021 kl. 17.00 - 19.00
Påmeldingsfrist
Torsdag 28. januar 2021 kl. 10.00
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

Kontakt

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Smittevern

Det gjøres en fortløpende vurdering av nødvendig smittevernstiltak. Her er litt forhåndsinformasjon:

Å holde et fysisk arrangement innebærer et stort ansvar som vi tar på det største alvor. Det blir lagt opp til en meters avstand mellom deltagerne og vi ber om at alle bidrar til å ivareta god avstand under arrangementet. Er du syk, eller har symptomer på luftveisinfeksjon, ber vi deg instendig om å holde deg hjemme. 

Du skal i all hovedsak føle deg helt trygg på at vi tar smitteverntiltak på det største alvor.